torstai 6. kesäkuuta 2013

Seurasaari

 Kukkuu,

Tänään mentii siskon kanssa Seurasaareen ottamaan aurinkoa, nauttimaan kesäpäivästä. Niin oli näköjään moni muukin päättänyt. Meinannu millää löytää parkkista! Onneks löydettiin, mut oli myös vaikee ettii paikka missä saisi olla suht rauhassa nauttimassa elämästä. Loppujen lopuks löydettii jeesmesta, mutta Katja alko syöttää lintuja siin meiä vilti vieressä ja kaikki tappajalinnut (hanhet) saapu ja eihä meitzi uskaltanu mennä enää uimaa. Nehä ois tappanut mut! 


Nähtii aik ihme jengiiki siel. Joku kopla päätti tulla iha meiä vieree ja rupes tilittää keskenää kuinka heidän kaverillansa menee huonosti. Ilm. joku narkkari tms ja kuinka tän narkkarin äiti on toivoton. Wtf, en mä menis selittelee tollasii asioita kovaa äänee randomie vieres. Vaihdettii Katjan kanssa aika nopeesti paikkaa.


Meil oli kyl parhaimmat piknik mätöt ikin messis. Marjoja ja hedelmiä. Nam!


























Iso kiitos muuten ZaC0 piristyksestä ! Kuuntelin biisis jo rannalla ja mua rupes naurattaa aika paljon. Biisin sanat oli meinaan aika osuvat! Ei varmaan yhtää yllätä, jos sanon, että kuuntelen Apulantaa atm? :) 

8 kommenttia:

  1. Eipä mitään. Apulanta toimii aina kaikkeen vitutukseen, esim. eilen ryssityt sairaanhoitajan pääsykokeet. Ens vuonna sitten uudelleen.

    http://www.youtube.com/watch?v=gYEe3BR1sF0

    zaC0=8mato

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläs vielä sano, että kokeet meni penkin alle! Koskaan ei tiedä miten niissä käy :) Peukut siis pystyyn. Ja btw, toiki Apiksen biisi oli jees. Taidanpa tutkailla tarkemmin Apista jatkossa :)

      Poista
    2. Kyllä hyvin vahvasti ainakin tuntuu siltä, varsinkin se psykologin ja opettajan haastattelu oli jotain niin jäätävää. Missä koulussa opiskelet? Apiksella on paljon hyviä biisejä joka tilanteeseen... onhan niitä muitaki hyviä suomalaisia: Don Huonot, zen café. Kannattaa ehkä kanssa tsekata toi 'Nimetön' niminen bändi.

      Poista
    3. Oliko teillä parihaastatteluu vai mites? Opiskelen toistaiseksi Tikkurilan Laureassa :)

      Poista
  2. Psykologi ja opettaja haastatteli. Meni sekin ihan ketuiks kun hyttyset syöny jalat täysin niin huomaamattani raavin koipia koko ajan. Noni. Mä olin Porvoon Laureasssa. Ehkä ens keväänä sitten uusiks ihan minne vaan, kunhan pääsen vaan mahd pian tästä syöpäkaupungista(Tampere) eroon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä vika Tampereessa on? :D En oo oikeastaan ikin ees käynyt siel. Joskus ala-asteel käytiin särkkikses, mist en muista juuri mitään. Siinä on mun Tampere reissut :>

      Poista
    2. Koko pienen ikänsä(22) täällä asuneena alkaa riittää. Hyppy tuntemattomaan ja asuminen muulla paikkakunnalla tovin ei tekisi lainkaan pahaa ja sit uusin silmin tulla takas(?) Porvoota haaveilin mutta sinnekkin on niin vaikeaa päästä nähtävästi. Pitäs keksiä joku kiva paikka joka ois silti järkevän matkan päässä.

      Poista
    3. Ymmärrän kyl. Itsekin asunut aina Vantaalla, niin tekee tää muutto mullekkin hyvää. :)

      Poista