maanantai 25. helmikuuta 2013

Alfie come home !

Hei taas !

Viimeeksi puhelin Innan keikasta. Oliko kukaan teistä kys. keikalla, että voisin kysyä tiedän mielipiteitänne ? Itse kävin siskon kanssa siel. Huom. kävin. Oltiin ehkä n.30min ja lähdettii helvettiin sieltä. Paikka oli myyty ylitäyteen. Meillä oli VIP-liput ja silti sai jonottaa helvetisti joka paikkaan. Keikan piti alunperin alkaa klo. 22, mutta siirrettiinkin alkamaan klo. 01.00, ei hätää, tästä olimme jo tietoisia ennen kuin lähdimme keikalle. Circuksessa tosin oli lappua, että keikka alkaisi klo. 01.30, jolloin mulla alkoi hirttää hermot kiinni ja pahasti. Mulle tuli fiilis, että mua on kusetettu ja pahasti. Ne ketkä osti normaaliliput, niiden piti jonotella jokapaikkaan. Esim. pelkästään kun mentiin baariin sisään, niin VIP-jono oli ainoa ruuhkainen, normilipulla olevat kävelivät vain sisään. Vessajonot jotain aivan jäätävää. VIP-tilat olivat Circuksen yläkerrassa. En ole koskaan aiemmin käynyt Circuksessa ja tämä taisi olla viimeinen kerta. VIP-tiloista piti nähdä lavalle, jossa Inna esiintyisi. Ja paskat. Sielä oli parvi, mihin mahtuisi n. 20ihmistä katsomaan ja näkemään esitystä, ei loput.  Pystyin kuvittelemaan sen menon, kun kaikki yläkerrassa olevat änkeisivät kiinni toisiinsa, että näkisivät edes pienen vilahduksen Innasta. Joo, ei kiitti. Mä en tullut pilaamaan iltaani. Lähdettiin sitten siskon kanssa takaisin meidän huudeille ja eikun paikalliseen viettämään loppuiltaa. Eli hyvät ihmiset, älkää ikinä menkö keikalle Circukseen. Tilat eivät yksinkertaisesti toimi !

Tämän takia olisi mukava kuulla heitä, ketkä jäivät keikalle. Kun lähdettiin Circuksesta Katjan kanssa, niin huomattiin ettemme olleet ainoita ketkä kyllästyivät menoon. Helvetin moni lähti menee ennen kuin keikka ehti edes alkaa. Ha.

Edit. Ei tainnut keikka mennä putkeen, klikkaa TÄSTÄ ja näet mitä iltalehti kertoo :)






 Eilen käytiin Rikun kanssa Helsingissä. Sieltä kuulemma sai hienoja piippuja.. Muistanette varmaan mitä käy jos piippu tulee meidän taloon ? Jeps, painotin tätä erittäin paljon Rikulle, että mieti tarkkaan haluatko OIKEASTI piipun, sillä hänkin tietää mitä siitä seuraa.

Suunnistimme Stokkalle, jossa piiput olivat vitriinissä lukkojen takana. Niin, ne kalliit. Ne, mitä me halusimme katsoa oli pahvilaatikossa tiskin alla. Ne alle 100€ pipput. Kuka hullu maksaisi piipusta 250€ ! Sitä ne piiput maksoivat, mitkä olivat vitriinissä.. Huhhuh !


Nämä piiput olivat Rikun mieleen. Mun lemppari oli tuo maissipiippu. Arvatkaa mikä lähti Rikun mukaan.. ? Aivan, Riku osti piipun !

Kaikki nämä piiput maksoivat alle 40€.

Maissipiippu n.10€

Ja kaksi ylempää muistaakseni 25€.










Tässä sitä ollaan, niin tyytyväisiä piipun omistajia.. Oli kova kiire päästä kaupasta kotiin, että pääsee kokeilemaan piippua ja uutta tupakkaa. Kuulemma kun ostaa piipun, niin tupakan täytyy olla suht mautonta, kun ajaa piippua sisään. Myöhemmin kun piippu on ajettu sisään, niin tämä ensimmäinen tupakka maistuu aina piipussa. Tästä syystä suositellaan mautonta tupakkaa.

Piipun sisäänajo.. Huhhu mitä settii !












Nähtii keskustassa joku mies, joka hallitsi aika hyvin pulloilla soittamisen. Pulloissa oli vettä sisällä, jokaisessa eri määrä, että jokaisesta pullosta lähtisi erilainen soundi. Hieno mies, hieno harrastus.









Pitihän mun sushiakin saada ! Mähän en syö juuri muuten kalaa, paitsi sushin kanssa. Joten mun piti saada mun kala-annokseni. Ai että oli taas hyvää, kiitos Jufu ! Erinomaista sushia saa sieltä. Paikan suurin miinus on tilat ja liian pieni sushibuffa. Sushipöytä on nurkassa ja arvatkaa minkälaiset jonot siihen tulee, kun kaikki haluaa sushia ? Jufussa on tosin myös peruskinkki mättöö, mutta mä haluan vain sushia.. <3








Okei, tässä on Rikun piippu ja savukkeet ! Myönnän, että Riku on muokannut kuvan sekä myös ottanut sen. Kuulemma oli pakko muokata tekstit tupakasta, koska eivät sopineet teemaan.. Okei.. Noh, kuitenkin. Tuommoinen piippu lähti mukaan !









Ja nyt sitten mennään Alfieen.. 

Kuka on Alfie ? No meidän tuleva koira tietenkin ! Olemme päätyneet siihen ( Riku ei tosin tiedä vissiin, että olen tosissani.. ) että koiramme on joko Bernhardinkoira tai Berninpaimenkoira. Riku itseasiassa ehdotti ensimmäisenä Bernhardinkoiraa. Kertoili jotain kivoja muistoja lapsuudestaan, kun oli leikkinyt kaverinsa koiran kanssa ja tämä koira sattui olemaan bernhardinkoira.


IHANA pentu ! Osaatteko sanoa kumpi tämä pentu on ? Onko pentu berninpaimenkoira vai berhardinkoira ?






















Ja entä tämä ! Tuituiii !

Osaatteko sanoa tästä kaverista kumpaa rotua hän edustaa ?




















Entäs tämä suloisuus ! Ai että ! Mä haluan Alfien NYT kotiin !





Ja kyllä, viisaimmat tajusivat, että se koira joka meille tulee on uros. :)












Ihana tämäkin... Ääää.. Meen nyt kattelee koirasaitteja, jos vaikka löytäisin meille koiran nopeammin kun Riku arvaakaan.. ?


Ps. Mikäli tiedätte jonkun kenellä olisi jompaa kumpaa koirarotua tarjolla kommentoikaa tän postauksen alle! :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti