sunnuntai 10. helmikuuta 2013

I know

Tiedän, en oo kirjoittanu taaskaan pitkiin aikoihin. Tällä kertaa tein asian jopa tietoisesti. Syy siihen miksi en ole kirjoitellut on tuo essee, joka kuumottelee pahasti. Esseen pitäisi olla valmiina ensi perjantaiksi ja mä oon vasta alottanut sen.. Ajattelin, että jos en kirjoita tänne blogiin saisin puhtia kirjoittaa tämä essee pois jaloista. Noh, idea ei ole toiminut enkä voi olla ikuisesti kirjoittamatta tänne !

Oon yrittänyt hankkia mun esseeseen materiaalia turhaan kissojen ja koirien kanssa. Onneksi eräs luokkalaiseni lainasi hetkeksi kirjaajansa, että onnistuin ottamaan muutamista sivuista valokuvat kännykälläni. On edes jotain materiaalia..

Anyway, ostin tossa jokunen päivä sitten haalarimerkkejä mahtavaan opiskelijahaalariini !





Riku & Atte

Tuli myös järjestettyä Rikulle yllätyssynttärit, kun herra täytti 24-vuotta!

Kauhea homma oli, että sain järjestettyy Rikun ystäviä meille ja ettei Riku arvaa mitään ! Vein sitten hrran leffaan ja kun tulimme elokuvasta olivat jo kaikki vieraat meillä. Mikä parasta, kaikki olivat makuuhuoneessa, oli kiinni. Kun saimme kengät pois jaloista tulivat vieraat pilliin puhkuen toivottamaan meidät tervetulleeksi.

Ei tarvine sanoa, että Riku pelästyi iha helvetisti ?

Ergo & Taina

Juhlat meni kivasti, käytiin baarissa jne. Ja eikä mennyt rikki kuin 2 keittiön tuolia ! WAU ! Ja nekin rikkoi Mr Riku. Ei malttanut herra olla heiluttamatta tuoleja ja eikä aikaakaan kun herra myös löysi ahterinsa lattialta.


Nämä olivat muuten siitä harvinaiset kinkerit, että porukka halusi samantien alkaa laulamaan singstaria ! Kuka haluaa laulaa selvinpäin juhlissa ? Not mee.. En itseasiassa laulaalurauttanut kertaakaan, joka on ihme minun tapauksessani !










Taina, Tuuli, Riku ja Kim

Tiedättekö muuten mikä alkoi tänään ja minne Taina menee huomenna ? Goomit alkoivat tänään ! Huomenna Taina ja Senja valloittavat laivan ja joraavat muut suohon ! Itseasiassa tajusin tänään päivällä ettei mulla ole sinne minkäänlaista pukua ja opiskelijahaalari olis hieman tylsä. Kävinpä tänään sitten hakemassa itselleni puvun Jumbon Marakatista. Joo, niin oli näköjään muutkin goomilaiset tulleet hakemaan pukujansa.. Aikas täyttä oli, mutta mä selvisin ! Enpäs kerro minkälaisen puvun ostin, vaan lisäilen sitten joskus ehkä valokuvia huomisista juhlista.





Taiteellinen lautanen <3



Käytiin eilen muute tsiigaamassa Porvoossa Beethovenin sinfonia n.9. Arvatkaapas mitä ? Mä dikkasin. En olisi uskonut. Kaikki se musiikki oli yksinkertaisesti niin hienoa. En tosin tykännyt kun laulajat pölähtivät paikalle. Klassista laulua, yh..

Paikka ei ollut mielestäni paras mahdollinen. Kuten kuvassa näkyy, takana oli ikkunoita. Wtf ? Esitys pidettiin ilm. vanhassa tehtaassa, jota ei oltu mietitty akustitesti juurikaan. Ei se mitään, istuimme suht lähellä joten nautimme kuitenkin esityksestä. Ihmetytti kyllä meitä molempia tämä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti