sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ei enää rakennekynsiä !

Curro & Cherry

Mihin tää aika on taas mennyt ? Arvauksia.. No olisko aika kadonnut taas töihin ja kouluun :)

Perjantaina koulust suoraa ex-työpaikalleni keikalle, lauantaina olinkin vähä yli 13h töissä. Tänään alkoi yövuorot joista pitää sitte käydä samalla koulunpenkillä. Onneksi huomenna aamulla ensimmäiset tunnit ovat atk;ta. Katselin mitä kaikkea atk;ssa on ja mietiskelin onkohan oikeesti PAKKO osallistua noihin.. Kurssin sisältöä; Kuinka käytät Windows 7, internetin käyttäminen jne..C'mon, tää ei voi olla totta. Noh, jospa vois hieman torkkua noilla tunneilla.. ? Koulua olisi huomenna 815-1545. Sen jälkeen pääsen hetkeksi nukkumaan ja matka alkakoon kohti työmaata.



2viikkoa sitten otetut kynnet..


Kuten olen aiemmin postannut kynsistäni, eilen tuli kynsille 2vkoa täyteen. Jumalauta, kaksi kynttä lähti irti töissä kun tein potilaan kanssa ruokaa ! Miks mulla ei IKINÄ pysy rakennekynnet ? Katjallakin pysyy n. 10viikkoa.. Kynnet lähti siis kokonaisina irti..
Vitutti sen verran huolella, että otin kynsiliiman ja liimasin takasin. Nää kynnet saa kyl luvan kestää vielä tovin. Tulisi "pikkase" liian kalliiksi käydä 2vkon välein huollattamassa kynsiä (55-60€ / huolto) elikkä nää rakennekynnet saa nyt jäädä mun osalta sitten tähän..







Pikkasen pakkasta ?





Eilen kun läksin töistä oli "pikkasen" pakkasta.. Ei kyllä tehnyt mieli lähteä ulos ollenkaan. Olisin voinut jäädä töihin yöksi.. Ehkä.. Mä en tykkää yhtään pakkasista.. Kesä tule jo..








Tänään kävin porukoilla kahvittelemassa & samalla pääsin karkuun asuntonäyttöä. Katjakin heräili ja kertoi, että hänkin voisi alkaa bloggaamaan ! Katja.. ? Okei, siinähä bloggaa :) Itseasiassa mielenkiintoista nähdä miten Katjan blogi ottaa tuulta alleen. Ja olihan sitä kiva seurata kun Katja yritti luoda blogia. Yritti. Loppujen lopuksi jeesin sitä vähä ja yritettii keksii kivaa nimee tovin. Mun ehdotukset eivät oikeen kelvanneet Katjalle.. Ja ne mitkä olisivat kelvanneet olivat jo varattuja. Lopulta keksittiin blogille nimi ja nyt odotellaan milloin Katja saa ensimmäisen postauksen ja millainen loppujenlopuksi blogista tulee. Linkkiä tuskin tulen tänne laittamaan koska Katja puhui, että haluaa bloggaa anonyymina. Ellei Katja muuta sitten mieltään, niin kun mä tein ?

Mulla ei muuten toimi vieläkään koulun antamat tunnukset, että voisin rakentaa itselleni sitä lukkaria ! Täytynee jälleen kerran kysellä asiasta huomenna.. Ihanaa kun asiat menevät niin kuin pitää, eiks je ?


Oon muuten tässä pohtinut, että pitäiskö laittaa tänne blogiin jonkinlaista arpajaiset ? :) Mikäli ihmiset haluavat osallistua arvontaan / haluavat että sellainen järjestetään niin kommentoikaa & ilmoittakaa oma mielipiteenne asiasta. (:


Ps. Yritän alkaa kirjoittamaan useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti