torstai 24. tammikuuta 2013


Taaskaan mun tunnukset ei toiminut niin kuin olisi pitänyt toimia optimassa enkä päässyt tekemään koneella ruotsinkoetta. Paperiversio.. Again !

Eihän se muute ois tympiny, mut kaikki ne jotka teki kokeen koneella sai samantie tietää miten kokeen kanssa kävi. Suurin osa luokkalaisista ilm. ei läpäissyt koetta. Kuulin vain 3 hlön sanovan, että pääsivät läpi sekä kehuivat koetta helpoksi. Helposta en tiedä enkä kyllä tiedä tulostakaan. Pitäis malttaa kuulm muutama viikko niin saan tietää tuloksen. Niitä odotellessa..


Oli kieltämättä mukava katsella luokkalaisten kärsimystä.. Aamun ekoilla tunneilla ei ollut suurinosa päässyt perille asti. Ennen Ruotsinkoetta tuli muutama luokkalainen paikalle. Osa ei ollut edes päässyt kotiin asti, olivat yhä kotiinmatkalla fuksijaisista :D


Sain tänään ostettua kaverilta muutamat koulukirjat, eipähän tartte stressata näiden ostamisista tulevaisuudessa. Tartten kyl isompia laukkuja, että saisin kaikki tavarat ängettyy samaan laukkuun. Toistaiseksi onnistuu mun yhdellä laukulla, mutta kestääköhän se kauan tätä jatkuvaa käyttöä ja tuota painoa mitä se joutuu kestämään ? ( Tekosyy shoppaamiselle ehkä? )








Äitee teki mulle kuvanmukaiset sukat ! Eriväriset kylläkin. (Toinen sukka on lila ja toinen on punainen) Nää on tällaiset "olovillasukat" jos niin voi sanoa ? Ei näitä viitsi laittaa saappaiden kanssa, koska jäisivät niille teillensä. Kelpaa nyt kotona hiipiä.


Ah tätä väsymystä ! Menin koulust (jälleen kerran) suoraan töihin ja oon ihan puhki. Paljoa ei keritty istumaan & ihmettelemään.







Nyt karkaan sängynpohjalle, että jaksaa olla huomenna taas ahkerana koulussa ja mahdollisesti ehkä alkaa tekemään koulutehtäviä.. ? Jääköön se nähtäväksi ! Nyt Taina menee, heipsan & öitä !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti