maanantai 28. tammikuuta 2013

Farewell

Anteeks, ei oo tullut hetkeen taas kirjoiteltua. On ollut muuta tekemistä. Aika on kulunut lähinnä koulun ja töiden merkeissä. Viikonloppu menikin osittain myös töissä ja hautajaisissa.
Kuviksen luokka ?

En tiedä oletteko itse koskaan ollut hautajaisissa, mutta uskoisin suurimman osan ihmisistä nähneet muutamat hautajaiset. En myöskään tiedä onko aina kaikissa hautajaisissa toi hemmetin etiketti niin tärkeää. Miten kukaan voi osata kaikki etikettiin liittyvät asiat kun niistä ei puhuta ! Onneksi itse en möhlinyt mitään, mutta kyllä sai kuulla kun joku teki sitä ja tätä. Eikö me mentykkään saattamaan meidän sukulainen viimeiselle matkallensa ? Ja ihan oikeasti, ketä oikeasti kiinnostaa onko sulla kyynerpäät pöydällä ? Mikä ihmeen tarve ihmisillä on tarkkailla toisia hautajaisissa ja odottaa milloin joku tekee jotain mitä ei saisi tehdä ? Vai kuuluuko tämä osaksi surutyötä ?

Tärkeintä oli kuitenkin, että hautajaiset olivat kauniit ja nyt voit levätä rauhassa.

Sitten muihin juttuihin ; Kierreltii perjantaina Vilman kanssa vähän koulua. Ei olla käyty joka kerroksessa vielä tutkimassa. Pitihän meidän löytää meiä "työpaja" luokat, missä harjoitellaan vähän ajan päästä injektioiden pistämistä. Löydettiikin stripparin näköinen nukke ilm. kuvaamataidon luokasta ?

Taideteos




















V.2010 taideteos














v. 2010 taideteos tämäkin























Oli viime viikolla puhetta erään opettajani kanssa, että mä voisin päästä koulun sponssaamana Japaniin työharjoitteluun ! Mun täytyis vaan alkaa opettelemaan tosi paljon Japanin kieltä. Oisko ees vähän mahtavaa ? Taidanpa siis alkaa harjoittamaan kys. kieltä ja kysellä, jos lähtisin opiskelujeni viimeisenä vuonna reissuun. Näin saisin aikaa opetella kieltä ja säästää rahaa reissuu varten. Toki koulu maksaisi x summan rahaa / kk, että saisin ruokaa ostettua, mutta eihän tuo Japani kovin halpa maa ole.. Enkä mä halua laskea senttejä kun oon reissussa. Ja eiköhän tääkin asunto ole myyty, joten mikä ettei ! Täytyy varmaan jossain kohtaa puhua Rikulle asiasta.

Saatiin muuten tänään ( taas vaihteeksi ) läksyjä mm. pari esseetä, joten taidanpa aloitella ettei hommat kasaannu ikävästi..

Palaillaan taas !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti