lauantai 19. tammikuuta 2013

Weekend

Eilinen aamupv menikin töissä. Oli kyl mukavan lyhyt työpvä, 7-11.45 ! :) Näin siksi, että kerkesin kouluuun. Oli peräti yksi tunti ja sekin matikkaa.

On se hienoa, että silloin kun käytän julkisia niin homma toimii ! Olin tulossa koulusta ja odottelin junaa.. Jaa, hetken päästä ilmoitustauluun tulee teksti "Peruutettu" ja perään kuulutus että mahdollisesti seuraava juna saapuisi n.40min kuluttua. Mahdollisesti.. Ja paljonko oli eilen pakkasta ? En kyl tosiaan jäänyt odottelemaan pihalle seuraavaa junaa, vaan soitin itselleni kyydin päästäkseni helvettiin Tikkurilasta ja jäätävästä pakkasesta..


Kiitos siis VR että homma toimii talvella !





Joku Ninja



Pitihän sitä saada sitten kahvia kun joutu hetken jäätymään pihalla ennen kuin kyytini ehti perille. Eikun kahvia litkimään serkulle! Serkulle oli eksynyt joku ninja, joka ylpeänä esitteli pipoansa.



Ei kovin vakuuttava ninja, right ? Eikun siis, hurjan peloittava ninja :))












Kävin kahvittelujen jälkeen ruokakaupassa hakemaan kanasalaattiini ainekset. Huvitti kun katsoin kanankoipia miten LIHAISIA ovatkaan ! Hyvä esimerkki oli toisiksi ylin kanankoipi.. Kuvassa ei välttämättä näy, mutta tuossa koivessa ei ole lihaa ollenkaan. Nahkat vain päällä. Siitä varmaan saa paljon lihaa salaattiin :)










Tämä kurkkukin huvitti mua, joten päätin ikuistaa tämänkin kurkun. ( Mikä mua vaivaa, että mua huvittaa ruokakaupassa näinkin hölmöt jutut.. ? )


Kukahan onnekas tämänkin kurkun sai ostoskoriinsa ? :)








Huvittavat jutut jatkuvat..

Tämä hieno ilmoitus löytyi eräästä kauppakeskuksen wc;stä.  " Muuten seuraavalla on huono tilanne"  Wtf ? :D








Ja koska olemme nyt hymyssäsuin voinenkin kirjoittaa vähemmän huvittavia juttuja.
Eilen illalla ko pakkailin eväitäni keittiössä ( klo. 22.25 ) mieheni soitti rauhassa hiljaa kitaraa, mikä ei edes kuulunut selvästi keittiöön. ( Keittiön ja olkkarin välissä, jossa Riku soitti kitaraa on vain kylppäri, eli ovat käytännössä vierekkäin ) Yht'äkkiä sain sydärit kun yläkerrasta paukautettiin ilm. lattiaan helvetin lujaa. Yläkerrassa oli mennyt hermot "meteliin". Sen sijaan, mitä muistaakseni viime vkl keskustelin naapureideni kanssa metelöimisestä pyysin heitä ottamaan minuun yhteyttä mikäli on meteliä. Ei, nyt haluttiin tuhoa heidän lattiaa / meidän kattoa. Arvatkaa 2 kertaa mitä tästä sitten seurasi ? Noh, tietenkin sen kitaran soiton volyymi nousi n.2-5min ajaksi suhteellisen lujalle (akustinen kitara). Päätin että on parempi, että jätän väliin tämän kukkotappelun. Eilen oli kuitenkin perjantai, kello ei ollut edes 23 ja ihmettelen suuresti miten se kitaran soitto voi kuulua naapuriin kun en edes kuullut selvästi soittoa keittiöön ja mä kuitenkin asun samassa taloudessa.. ? Tämän kitaran soiton jälkeen ( korostan, kovempi soitto oli vain 2-5min ) lähdin nukkumaan. Olihan mulla seuraava päivä töitä. Riku jäi puolestaan selaamaan internetin ihmeellistä maailmaa ja oli hissukseen. Tänään sitten päivitin facebookkia, oltiinpa päästy taas sinne.

Eikö se silloin kun on viikonloppu toitä niin kusipää naapuri luukuttaa jotain paskaa. "

Kommentti kys. tilapäivitykseen;
Hakkaa se!!!! "

Multa oikeasti alkaa loppumaan ymmärrys. Tilanne on mielestäni kiusallinen, koska tunnen entuudestaan kommentoijan sekä naapurini. Minkä ihmeen takia pitää päivittää facebookkia tms sen sijaan että laittaisi mulle viestiä niin kuin ollaan sovittu ?

Ja otetaan huomioon, että kommentoija kuulee aina vain naapureitteni version tapahtumien kulusta. Ja täytyy myöntää etten ole itse aktiivisesti kertomassa meidän versiota, koska en usko että pystyisin puhumaan asiasta kovinkaan asiallisesti. Voi olla, että meillä on oikeasti surkeat äänieristykset mutta ei se soitto ennen naapurini meteliä voinut kuulua mitenkään heille. Ellei sitten ole korva kiinni lattiassa ? Who knows.

En malta odottaa, että saadaan kämppä myytyä ja saadaan uusi asunto. Tänään pohdiskelin jo, että pitäisköhän laittaa asunto vuokralle, että pääsis nopeammin eroon naapureistani ? Ehkä ne meidänkin välit paranisivat ajan myötä kun emme ole enää naapureita ?

En jaksa pohtia asiaa enempää, ei se mun pohtiminen auta yhtään. Pitää nyt vain toivoa että kämppäs myytäisiin nopeasti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti