tiistai 19. helmikuuta 2013

Sitä, tätä ja tota

Ollaan Rikun kanssa tehty diili. Riku haluaa ostaa itselleen piipun, jota mä vastustan. Miksi ihmeessä ihminen, joka ei polta tarvitsisi piippua ! Joten.. Riku saa piipun heti, kun mä saan koiran. Jostain kumman syystä tää diili naurattaa Rikua, emmä tosin tajuu miks. Vakava asia. Rikulla on piippu niin pahasti pinttynyt päähän, että raukka katsoo jo youtubesta jonkun herrasmiehen videoita kuinka polttaa piippua ! Kyllä, eilen illalla kun olimme menossa nukkumaan Riku katseli piippu videoitansa. Päätin etsiä youtubesta videon, missä neuvotaan koiran valitsemisessa. Rikun piippuvideo lähti aika äkkiä pois.. Kumma juttu !


IS;lta lainattu (:


Mitäs muuta on tässä nyt sattunut.. Noh, Rikun auto on hajonnut, ollaan oltu yhden auton varassa viimeinen viikko. Eli oon kulkenut kiltisti julkisilla kouluun :) Se prkl;n Fordi hajosi Ikean parkkihalliin, ei enää käynnistynyt ! Eiku soittamaan fatsille, että tulisitko hakemaan. Auto oli sielä muutaman päivän. Loppujen lopuksi auto piti hinauttaa korjaamolle. Tänään tullut ilmoitus, että auto olisi valmis. Bensapumppu oli hajonnut ja tästä syystä ei kaara käynnistynyt. Hintaa tälle touhulle tuli n. 380€. Nice ! Onneksi opiskelijana tienaa niin helvetisti rahaa :) Kiitos Ford, kun varoitit että haluat hajota. Emme ehkä olisi halunneet jättää sinua Ikeaan ja pohtia millä helvetillä päästään kotiin. 



Ei meidän auto, mutta aivan samanlainen !



Tänään olin pitkästä aikaa töissä tämän sairastelukierteen & joraamisten jälkeen. Jumalauta mikä päivä. En taida tällä viikolla tehdä enempää keikkaa, oli kyllä hermoilla kestämistä, huhu. Mukava oli tosin nähdä vanhoja työkavereita ! Toista heistä en olekkaan nähnyt ööh.. 3-vuoteen ?
Tänään oli myös koulussa fysiologian & anatomian koe, jonka palautin tyhjänä. Miksi ? Läpi olisin kyllä päässyt, mutta en mä halua vain päästä läpi. Mä haluan saada hyvän numeron ! Sain vasta perjantaina palautettua esseen, joka on syönyt paljon mun aikaa. Mulla oli siis käytännössä vain viikonloppu aikaa lukea hemmetin laaja alue - ei onnistu. Plus arvatkaa olinko vielä viikonloppuna kuumeessa ? No olinpa tietenkin. Nyt odotan kuin kuuta nousevaa, että saisin esseeseeni numeron. Osa meidän luokkalaisista on jo saanut ja kaikki ketkä ovat julkistaneet tämän asian, ovat myös kehuneet hyvillä numeroillansa. Kaikki ovat saaneet H4,5-K5 ! Jos mä saisin H3, olisin iki onnellinen jo siitä.. Pitää malttaa odottaa, kyllä se numero vielä joskus tulee !

Ainiin, viime postauksessa mietin tuota hienoa sarvikuonoa, että toimiiko mokoma edes. En aio koskea siihen hirvitykseen hetkeen. Kokeilin kolmannen kerran pelkällä vedellä huuhtoa ja ne kaikki paskat meni nieluun. Voitte vain kuvitella kuinka meinasin oksentaa lavuaariin silkasta ällötyksestä. Taidanpa niistellä nenääni suosiolla, ainakin nyt hetken.. 


Eräs luokkalaiseni kehaisi äsken facebook ryhmässä, että meillä on tästedes joka viikko yksi koe kevääseen saakka. Kiitos piristyksestä ! <3

Löysin myös tänään erään blogin, jonka ideana oli löytää jollekkin kissalle koti, ennen kuin se lopetetaan. Jaoin tämän blogin facebookissani, koska blogissa oli tekstiä joka sai mut raivon partaalle ! Kissa aiotaan lopettaa siksi, että omistaja oli muuttanut ulkomaille ja hoitaja, kenellä kissa on nyt on pohtinut että kissalle olisi parempi, että se tapettaisiin.

1. Kissa oli nuori & kehuttiin erittäin hyvä luontoiseksi
2. Kuka helvetti perustaa BLOGIN yhden postauksen takia ?
3. Missä on eläinten oikeudet ! Hoitaja ei suostunut kertomaan mm. kissan tappopäivää, ettei kukaan ota kissaa säälistä. Wtf, mä en ymmärrä YHTÄÄN. 

Haluaisin kovasti jakaa teillekkin tämän blogin, mutta ilmeisesti ystäväni ovat menneet kirjoittelemaan blogiin mielipiteitänsä ja näin ollen blogi on poistettu. Toivottavasti kuitenkin tämä kissa on saanut uuden kodin ja päässyt hirmuhoitajan kynsistä eroon.

Blogissa oli myös videopätkä kissasta, joka etsi kotia. Kissa näytti niin suloiselta ja ihmisrakkaalta. Voi kunpa voisin itse ottaa kissan.. Sain myös facebookissa mukavasti palautetta päivityksestäni, koska saatoin ehkä kirjoittaa provosoivan otsikon, mutta mielestäni faktaa.
Päivitys meni näin " Käykö ihmiset lopettamassa lapsiakin kun kyllästyvät heihin tai lapset eivät enää sovi suunnitelmiin ? "

Tietenkin tuli kommenttia, että en kai mä vaan vertaile ihmislasta johonkin eläimeen. Kyllä, kyllä muuten vertaan ! Itseasiassa usein oon ihmisten kanssa pohtinut, että koiratkin (suurin osa) osaa käyttäytyä paremmin kuin lapset. Lapsille ei voi suuttua, koska ne on lapsia. Entäs koirat ? Niitä saa potkii yms, eikä siitä tule juuri rangaistuksia. Tää on niin väärin ! Mua ainakin vituttaa suunnattomasti kun olen jossain kaupoilla ja lapset pomppivat edessäni koko ajan. Ystävällisesti kuin pyydät vanhempia pyytämään heidän lastaan lopettamaan esim. kärryjen työntämisen päälle kassajonossa, saat vihaisi katseita " Ei meidän Elmeri tee mitään sellaista ! " tai vaihtoehtoisesti " Mikä ihmishirviö sä oot ! Vihaaks sä lapsia !!!11 " Ei, en vihaa lapsia. En myöskään ala katsomaan kakaroita, jotka eivät osaa käyttäytyä. Mun ei tarvitse. Olis aika kovajuttu, että lapsilla olis ostoskeskuksissa valjaat päällä. Eipähän tulisi yhtäkään ilmoitusta, että jonkun lapsi on kadonnu ja löytynyt myöhemmin X-kaupan inffotiskiltä. 

Vanhemmat pliis, lapset katsovat teiltä kauheasti mallia. Älkää antako lastenne perseillä. Kadutte sitä kuitenkin myöhemmin. Musta on mahtavaa katsoa kaupoissa, että vanhemmat pitää rajoista kiinni. Esim. Elmeri ei saakkaan karkkipussia vaikka huutaa kurkkusuorana kaupassa. Lasta ei saa opettaa, että se saa aina mitä haluaa.

Ennen kuin tämä postaus menee totaaliseksi avautumiseksi on ehkä parempi lopettaa. Onpahan ensi kerralla jotain kirjoitettavaa / mahdollisesti jatkettavaa ? :)

Kiitos tästä ja näkemiin.

Loppukevennykseksi paina tästä & nauti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti