keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pikkulauantain kunniaksi

Oletteko koskaan herännyt keskellä yötä hammassärkyyn ? En mäkään ennen viime yötä. Kipu oli järkyttävää, mutta onneksi sain jatkettua unta sen jälkeen, kun kävin hakemassa kylmäkallen jonka laitoin villasukan sisään ja sitten poskea vasten. Ah, helpotus. Aamulla piti kuitenkin soittaa ja varaa aika hammaslääkäriin, en jaksa enää perseillä mun yöunien kanssa. En oo varmaan pariin viikkoon saanut nukuttua hyvin. Sain ajan nopeasti, parin tunnin päähän soitostani. Hammaspäivystyksessä oli herttaisia mummoja, jotka kurkkivat olkasi yli, mitä teet kännykällä, kyselivät mitä kalenterissani lukee kun varmistelin samalla menojani. Hyvä etteivät niistäneet nenäänikin puolestani.  Lopulta kun pääsin vastaanotolle sain kuulla, että epäilyni olivat osuneet oikeaan. Viisaudenhampaani oli päättänyt tulehtua, ennen kuin on edes puhjennut. Taina sai antibiootti kuurin ja käskyn käydä poistattamassa hammas. Taas, eihän tää olis kun mun 3s kerta kun käyn repimässä viisaudenhampaita helvettiin. Voiko se 4s PLIIS pysyä poissa ?


Hammaskeikan jälkeen lähdettiin hakemaan Rikun autoa korjaamolta, vihdoinkin sain siis oman autoni takaisin! Tämän kunniaksi lähdimme etsimään fatsilleni viskiä kiitokseksi avusta. Hänhän oli kuitenkin hinannut auton ikeasta korjaamolle ja auttanut muutenkin auton kanssa. Vaikka fatsi ei oikein ymmärrä viskien päälle, en halunnut kuitenkaan viedä sitä 5€ viskiä, vaan parempaa. Mikä kiitos se olisi, jos veisin Rikun kanssa paskaa viskiä ?

Ostimme siis Laphroaigia, viskiä jota Riku joi ollessamme ravintolassa syömässä. Viskiä, josta myös minä tykkäsin. Meikä ei meinaan normaalisti tykkää viskeistä, mutta tämä oli hyvää ! Riku haluaisi meille samaa viskiä, lupasin etsiä laivoilta meille samanlaisen putelin. Pullo tätä maksaa suomessa 50€.  Tämän viskin kanssa ei kannata laittaa jäitä, koska jäitä kuulemma käytetään halpojen ja huonojen viskien kanssa. Syy; pehmittää terävää kärkeä. Koska en ymmärrä viskien päälle mitään kuulosti äskeinen lause melko typerältä. "Pehmittää terävää kärkeä".. Yritin kysellä mitä kyseinen lause tarkoittaa ja mulle sanottiin, että ota lasiin vähän huonoa viskiä ja maista. Tämän jälkeen laita samaan lasiin jäätä ja maista uudelleen. Pakkohan mun oli kokeilla, että ymmärtäisin mitä kirjoitan !








Joten Taina haki itselleen viskilasin ja kaatoi tilkan pohjalle, että saisin makua. Ilmeisesti kaadoin kylläkin liikaa. Maistoin, hyi helvetti. Pahaa. En tykkää. Viski oli Red Labelia. Hyää... Okei, seuraavaksi jäitä viskiin. Heiluttelin hetken ja uusinta yritys!









Okei, jään kanssa tää viski on parempaa, mutta ei käynyt pienessä mielessäkään, että kun laitat jäitä, niin nehän sulaa, right ? No mitä tapahtuu kun jää sulaa ? No siitä tulee vettä, right ? No mitä tämä tarkoittaa sitten ? Juotavaa on enemmän.. Faak !

Noh, voisinpa alkaa lukemaan ensi viikon lääkehoidon kokeeseen samalla tätä viskiä hörppien, heipsan keikkaa !







P.s Fatsi ei ees tajunnut, että veimme viskiä ja jouduinpa melkein pakottamaan fatsin maistamaan viskiänsä. En sitten tiedä mitä tykkäsi, mokoma meinaan otti meinaan suoraan pullosta huikan ! Ei hätää, kerroin mielipiteeni tästä toiminpiteestä.. ;>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti