perjantai 15. helmikuuta 2013

Fuksijaiset & Team Ricardo



Vihdoinkin on se hetki koittanut, mitä te kaikki olette odottaneet ! Fuksijaispäivitys !

Elikkä, fuksijaiset alkoivat keskiviikkona Kampin edestä. Teemana oli kesä. Meidän tiimi päätti, että tarvitsemme miehistä tukea, joten Ricardo tuli meidän tiimiimme, ja päätimme antaa hänen nimensä tiimimme nimeksi. Tmi Ricardo !

Jengissämme oli 11 hlöä, jos Ricardo lasketaan ja hänethän lasketaan.

Näissä kuvissa olemme vielä alkufiiliksissä. Pohtimassa alkaesityksiämme, miten mennä muiden tutoreiden eteen, mitä huudetaan jne. Haastavaa puuhaa!

Valitettavasti kuvia ei ole paljoa, koska oli paljon tekemistä. Meidän piti juosta kahdessa tunnissa 5kpl rasteja ja tehdä tehtävät rasteilla. Ei kuulosta ongelmalta kun sen sanoo, mutta arvatkaa kui helvetisti tuolla oli muita opiskelijoita ? Jouduttiin aina välillä odottelemaan hetki, että meidän vuoro olisi..

Jengi piksi, itse puutun kuvasta, koska otin kuvan :)
Tanssia & Laulua Englanniksi.

Meille tuli aivan järkyttävä kiire viimeiselle rastille. Jouduttiin juoksemaan sinne ! Ehdittiin just ja just..

Minkälaisia rasteja suoritimme ?

Ensimmäinen rasti piti suorittaa Englannin kielellä. Tutorit näyttivät valokuvia ja meidän piti keksiä niistä Englannin kielisiä lauluja ja esittää heille. Tietenkin piti tanssia samalla. Kuvia oli muistaakseni 8? kpl, joka tarkoittaa 8kpl laulu+tanssi esitystä.




Seuraavasta rastista jäi paskanmaku suuhun. Meidän piti ottaa 11kpl kirjaimia randomisti jonkun tutorin hatusta. Saatiin erittäin paskat kirjaimet. Vain muutama vokaali. Meidän piti muodostaa kesäisiä sanoja. Ei ongelmaa, mutta kuuntelivatko tutorit meitä ? Ei, tutorit näkivät Metropolian pojat ja höpöttelivät heidän kanssa. Meillä oli kuitenkin vain 5min aikaa suorittaa tätä rastia, joten kiitti vitusti. Toivottavasti ette ensi vuonna tai enää milloinkaan osallistu tällaisiin tehtäviin kerta ette niihin kykene.



Kolmast rasti oli Juhannus yö. Ruttopuistoon oli laitettu 2hengen teltta ja ideana oli saada kaikki meidän jengiläiset telttaan - rikkomatta telttaa tietenkin. Saatiin telttaan menemään 9hlöä. En tiedä miksi yksi ei tullut. Ahtaanpaikankammo ? Who knows.
Ricardoa ei saanut osallistua, siksi meitä oli tässä rastilla vain 10 immeistä. :(

Neljäs rasti oli Alumnien järjestämä. Heitä piti viihdyttää esityksellä ja tanssilla myöskin. Ainoa oli se, että esityksessä / näytelmässä piti tulla ilmi kannustus, motivointi jne.  Tehtii sika jees näytelmä. Palkinnoksi uskomattomasta suorituksestamme saimme heiltä haalarimerkit ja purkkaa. Kiitos Alumnit !

Viidennellä rastilla meidän tehtävä oli järjestää näytelmä. Saimme lapun missä oli vuorosanoja. En ehtinyt edes valita kuka haluiaisin olla, kun Jaanu sanoi minulle, että olen James Bond. Tämähän passasi minulle oikein hyvin ! Tutorit eivät ilm. pitäneet meistä, kun saimme kritiikkä äänemme voluumista. Huusimme kuulemma liikaa. Hei arvon tutorit, me eläydyimme. That's it.

Viimeinen rasti oli festarit. Tänne saimmekin juosta henkemme kaupalta. Paikka oli Sanomatalon takana, jollakin niityllä. Juoksimme sinne Kluuvin läheltä. Aikaa oli enää 10min ennen kuin rastit päättyisivät. Kaikkein parasta tässä oli se, että meidän jengi yhdistettiin toisten jengin kanssa, joka tuli myöhässä. He olisivat muuten jääneet ilman viimeistä rastia. Väärin ! Mekin jouduimme odottamaan jonkinaikaa, että pääsimme tälle rastille. Joku tiimi jäi siihen äänestämään lähtevätkö he kiinalaiseen syömään vai eivät..  Eli tästä rastista tuli kilpailu toisen koulun kanssa. En tiedä kumpi voitti, mutta saimme kuulemma tästä rastista hyvät pisteet. Ideana oli olla "tanssilattialla" pyörimässä, aina välillä joku tutor huusi jonkun artistin nimeä ja esiintymislavan numeron. Sinne lavanumeron luokse piti sitten juosta. Olin melkeinpä aina ensimmäisenä paikalla. Hyvä minä ! Toinen joukkue vittuuntui lopulta niin paljon, että repi meidän lavalta pään irti.. Meidän lava oli siis lumiukko, jonka päässä oli numerokyltti, joka kertoi minne mentiin.. Ilkeitä ! Toivottavasti pisteistä rokotettiin !

Rastien lisäksi meidän piti vaihtaa ilmapallo ihan mihin tahansa tavaraan jonkun kanssa. Saimme joltain mieheltä pienen shampoo pullon. Seuraavaksi piti hankkia ruusu, vesilelu ja drinkkiin sateenvarjoja. Saimme suhteellisen helposti kaikki paitsi drinkkivarjoja.. Jumalauta että niitä metsästettiin ! Onneksi lopulta saimme.

Tämän jälkeen lähdimme melkein koko meidän luokan kanssa Jaanulle istumaan iltaa ja odottamaan hetkeä jolloinka menisimme Tivoliin jatkoille.

Tivolissa julkaistiin tulokset ketkä pääsivät sijoille. 1. Sija meni jollekkin Espoosnobeille. 2. sija meni ulkomaalaisille tutoreille ja 3.sija meille ! JUMALAUTA !

Oltiin meidän koulun ainoa ryhmä joka pääsi osingoille ! HA ! Eli minä otan tämän voittona. :)
Ja arvatkaa oltiinko sielä baarissa selvinpäin.. ? Ei.. Taina siis ryyppäsi arkena 3päivää putkeen. Hienoa.

Lähdinpä kotiin n klo. 01.00. Kotona olin joskus klo. 02.00 jälkeen. Onnistuin hei jopa tulemaan kotiin niin hiljaa, ettei Riku herännyt ! Riku oli meinaan varma, että tulen ryminällä kotiin. Niin olin kyl mäki varma, mutta tahdoin uskotella jotain muuta. En olisi uskonut itsekkään, että oon näin pro !


Sellaiset olivat fuksijaiset. :) Sain muuten tänään kirjoitettua esseeni pois ! Sen takia en eilen kirjoittanut tänne, koska panostin esseeseeni. Toivottavasti siitä tuli nyt hyvä. Kävimme Rikun kanssa sen kunniaksi ravintolassa syömässä, vaikka olen taas kipeänä.

Laparoaig 10-vuotis viski


Arvatkaa mikä ravintola ?














Etanoita valkosipulissa sekä aurajuustossa












Härän sisäfilettä <3







Kyllä, Oklahoma ! Törkeen hyvät ruoat, taas. :)


Kiitos Oklahoma, näemme taas ! Ja nyt karkaan katsomaan elokuvaa Rikun kanssa, heipsaaan !







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti