lauantai 16. helmikuuta 2013

Toimiiko sarvikuono ?

Ostin tänään sarvikuonon. Vituttaa meinaan koko ajan niistellä nenää. Flunssa on niin turha ! Se on ehk v*ttumaisin pöpö, koska se ei lähde I K I N Ä ! Siispä ajattelin kokeilla sarvikuonoa, jos tämä lopettaisi mun sairastelukierteen ?

Että sain tämän, piti juoksennella Rikun mukana Jumbossa shoppailemassa. En viitsinyt kertoa, että mulla oli kuumetta, koska me käydään niin harvoin yhdessä shoppaamassa. Itseasiassa oltiin Jumbossa n 4h. Ei olla ikinä shopattu yhdessä nii pitkään ! Rahaakin kyllä meni sitä mukaan, mutta mulla oli kivaa. :)

Rikulle ostettiin uudet kengät, pari villapaitaa, sukkia, parit housut. Nahtatakki olis kuulemma pitänyt saada. Olis kuulemma sopinut hänen uusiin nahkakenkiinsä hienosti !

Entä mitä Taina sai ? Ha, Taina sai saappaat, sarvikuonon ja sarvikuonoon suolaa plus Sims3 peliin lisäosan. En jaksanut etsiä itselleni mitään. Voimat meni siinä, että sai juoksennella hran perässä.


Ootteko koskaan kokeillut käyttää sarvikuonoa ? Voi herranjumala, tuntuu niin häiritsevältä ja ällöttävältä ! Yää ! No, sain ainakin toisen puhtaaksi, mutta täytyis viel kerra huuhdella. Hyi. Kai se on pakko, jos haluaa eroo täst pöpöst ?


Nyt meen tekemään lämmintä mehua, heipsist!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti