sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Midsummer

 Heipsan,

Juhannusta on tultu juhlittuu pari päivää nyt. Perjantaina lähdettiin Jasminin kanssa kohti Klaukkalaa, Sarille ja Janille. Grillailtiin ja nautittiin upeasta kelistä. Jossain vaiheessa päätettiin lähteä Espooseen katsomaan kokkoa. Ilmeisesti lähdettiin liian myöhään, koska kokko oli melkein jo kuollut ku päästiin paikalle. Melkein heti meidän kimppuun hyökkäsi kaksi keski-ikäistä papparaista. Toisella oli päällä nahkatakki, tukka sliipattu taakse. Oli aika kolleja nämä herrat. Molemmilta löytyi bootsit, eikä mitkä tahansa bootsit, vaan anakondasta tehdyt bootsit. Tarjosivat meille jopa näytille heidän omia käärmeitänsä. :D
Lopulta papparaiset ymmärsivät ettei heidän seuransa ollut sitä, mitä me kaipasimme. Papparaisten lähdettyä saimme koko ajan uusia ihmisiä seuraamme. Ensiksi joku Sauli tuli höpöttelemään, seuraavaksi joku Turkulainen mimmi, joka oli aivan naamat. Kovasti hän yritti kehua seuruettansa, mutta heillä oli "pienehkö" kielimuuri. Mimmin seuralaiset eivät meinaan puhuneet Suomea / Englantia. Eikä tää mimmi tietenkään osannut heidän kieltänsä. Tää seurue oli siis jotain Aasiasta ja olivat tulleet kesäksi poimimaan marjoja Suomeen ja lähtevät sitten syksyllä takaisin kotiin "rikkaina". Oha se helvetin hyvin tienaa 500€/kk marjojen poimisesta? Raukkoja viilataan niin linssiin. Nyt varmaan ihmettelette mistä tiedän edes tuon, jos he eivät puhuneet juuri kieliä ? Aasialaisten seurassa oli n. 9-vuotias tyttö, joka puhui Suomea. Hänen kanssaan pystyi kommunikoimaan.

Palomiesten tuhottua kaunis kokkomme, suuntasimme hotelliin ryypiskelemään. Kappas, samat papparaiset siel viittoivat meitä kovasti heidän pöytäänsä! Kumma juttu, ko ei menty. Istuiduimme omaan pöytäämme ja yksi papparaisista nousi ylös. Jotain hän supatti Jasminin korvaan. Katselin muita ihmisiä, ketkä olivat meidän pöydässä. Yksi leimahtaa kasvoista aivan tulipunaiseksi, toinen katsoo kun halpaa makkaraa tätä papparaista. Mitä ihmettä se papparainen supattaa Jasminin korvaan ? Lopulta Jasmin sanoo innoissaan " kohta, mennää vaa ! " Kaikki katto Jasminia niin, että nytkö häneltä tippui viimeinen ruuvi. Meitzi oli aivan ulalla mitä tapahtuu. Lopulta kävi ilmi, kun kaveri alkoi tilittämään, että tämä papparainen oli pyytänyt Jasminia mukaansa hässimään. Ja Jasmin oli innoissaan ensiksi kysynyt minne ja tuumannut, että kyllä vain! Jasminin ilme kun hän tajui mistä oli oikein ollutki kysymys.. Mimmi oli meinaan kuullut "pikkasen" väärin. Jasmin luuli, että papparainen pyysi häntä mukaansa Hasseliin, joka on baari jossain Pähkinärinteessä. Ha, aika hyvin. Vaihdoin puhelimeen Jasminin nimeksi Hasseli Jasmin. 

Joku papparainen, Sari ja Jasmin

Jossain kohtaan siirryimme takaisin Klaukkalaan chillaamaan. Pelailtiin yhdessä Aliasta ja meitzi on kyllä sitä mieltä, että Alias ei oo mun juttu. Mä osaan selittää, mutta toi arvaaminen on ihan perseestä. Jos kysyttäis pelissä, kuka esim. lauloi "Kyyneleet"-laulun, niin normaalisti tietäisin, mutta peliä pelatessa tulee totaallinen blackout.

Seuraavana päivänä pohdittiin, että Juhannus meni aika nopeasti, että miten olisi Juhannus jatkot? Näinhän se meni, että sovittiin että juhlat ovat meillä Lahdessa. Ensimmäisestä junasta myöhästyin kun jäin suustani kiinni. Mun oli meinaan tarkotus mennä ekana Lahteen, että ehin siivoamaan asunnon juhlakuntoon. Lopulta pääsin kotiin ja teinkin pikasiivouksen. Laatikoita täällä on kyllä vielä, mutta sille ei voi nyt mitään.

Sarin ja Janin piti tulla mukaan, mutta jäivät sittenkin Klaukkalaan. Onneksi sentään Jasmin tuli tänne. Meinaan mun viinat jäi hänen autoon, ko Jasmin heitti mut juna-asemalle. :D Hengailtiin pitkin Lahtea Jasminin kanssa ja tutkittiin ympärisöä. Meihin tais iskeä myös jonkinlainen lapsellisuus-kohtaus, koska löydettiin paikallinen koulu ja arvatkaa ketkä kaksi olivat intopiukeina keinumassa, hyppimässä ruutua, kiipeilemässä, roikkumassa ja vaikka mitä sielä koululla! Kyyllää ! Me oltiin vähä leikkimässä :)


Mun huone <3
Meille meinas tulla ongelmia illalla baarin suhteen. Koko Lahti tuntui olevan kiinni. Kaikkialla lappuja ovissa, että ovat koko Juhannuksen kiinni. Osassa taas oli lappua, että ovat koko kesän kiinni.. Wtf? Noh, lopulta löydettiin kiva baari, Amarillo. Mikä oli aika letkeetä, niin se, että voitiin tilata ruokaa, vaikka kello oli jo melkein 24. Tilattiin puoliksi ihana ruokakori ja mussuteltiin tyytyväisinä. Jasminin piti itekki ottaa kuva korista, mutta kuulemma nälkä oli liian suuri ja piti ensiksi syödä. Jasmin otti sitten valokuvaa korista, ko korista oli n. puolet jäljellä. Haha. 

Saatiin Amarillossa ihanat lomafiilikset, vaikka enhä mä oo ees lomalla! Se, että menet ravintolaan syömään keskellä yötä ja siitä jatkat alkoholin voimin tuo sen rentoutumisen. Oli niin chillii istuu terassilla ja nauttia kelistä. Tutustuttiin myös eilen mielenkiintoisiin ihmisiin. Esimerkeksi joku tuleva räppäri tule esittäytymään meille ja mainostamaan itseänsä. Saatiin jopa ekana käyntikortit. Aimo Kuosi, eikä nyt oikeastaan ole pöllömpää musaa? Jännä vaan, että hlö ei kestä Summeruppeja, koska festarit on täynnä pentuja. Kysyttii meinaan, että onkohan Aimo menossa näille festareille. Jonkin aikaa turistiin siinä, kunnes päätettiin Jasminin kanssa käydä stekkaa Wanha Mestari. Ei jumankekka mite hyvii laulajia siel käy. Todellakaa kävis ees pienes mieles tarttuu siin paikassa mikfofoniin. 

@ Lahden amarillo
Muistaakseni jotkut ihmiset ovat sanoneet, että Lahden ihmiset ovat sisäänpäin kääntyneitä, että heihin on vaikea tutustua. Rohkenen olla eri mieltä, koska juteltiin eilen niin monen ihmisen kanssa. Muutamat saunakutsut saatiin, mutta passattiin saunakinkerit. Kuka ei voisi dikkaa tästä kaupungista? 

Siitä puheenollen, katselin eilen rappukäytävää, minne oli ilmestynyt lappu. Lappu, joka ilmoittaa kuinka kauan saisimme asua tässä asunnossa. Mä en ole edes ehtinyt purkaa mun tavaroita, kun käytävässä on jo paperinpala, joka kertoo ettei niitä kannatakkaan purkaa. Ensi keväänä täällä alkaa suuret remontit, jotka kestävät n. 13-14kk. Apua. Tiedettiin kyllä, että ensi vuonna jossain kohtaa alkaa remontit, mutta toivoin salaa, että remontit alkavat kesän jälkeen. Eli kohta pitää jo etsiä uutta asuntoa. Onneksi saadaan edes n. vuosi nauttia tästä asunnosta.


Koska on ollut mukavan aktiivinen viikonloppu, voisin nyt syventyä Pasilaan. Ah, tää on niin jepa <3

Ps. Miten teiän juhannus meni ? :)


2 kommenttia:

  1. Semi kevyt juhannus: pullo viiniä ja pari, kolme, kuus sollia koko vklp aikana ja tietenkin PALJU:ssa chillailu. Ylimääräsen koheltamisen rajotti tehokkaasti alle 1v kaverin muksu ja sen koira. Rauhallinen mökkijuhannus, ei paha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toikin kuulostaa toimivalta! :) Rentoutumista jne. Ah, mä haluan mökkeilemään..

      Poista