keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Salasynttärit

Heips,

En oo aikaisemmin uskaltanut postata tulevista juhlista ettei synttärisankari saisi mitään vihiä tulevasta. 

Eli siis.. Frendin mies otti yhteyttä ja kertoi haluavansa järjestää Senjalle salasynttärijuhlat. Olin heti messissä. Mikään ei oo niin ihanaa, ku järjestää ystävälle juhlat. Mitä salaisemmat, sen paremmat ;) Sovittiin että nähää heidän asunnollaan hieman ennen klo 18, jolloin juhlat alkaisivat. Vain lähimmät frendit oli kutsuttu ja mehän oltiin kaikki paikalla tiistai iltana rimputtelemassa ovikelloa. Kyllä Senjan ilme oli hyvä kun näki meiät. Senja oli koko ajan tilittänyt meille kuinka huono poikaystävä hänellä on kun ei saanut lahjaa tms sunnuntaina, milloin virallisesti synttärit olivat. Nyt Senja sai ne juhlat mitä halusi. :)

Juotiin lasilliset valkkaria ja lähettii autoon kohti satamaa. Senja koitti udella ja arvuutella mikä olisikaan meidän määränpäämme. No satamahan se oli. :) Senja oli hieman huolissaan mitähän hänen päänmenoks olikaan järjestetty. Huoli unohtui nopeaan, kun seuraamme liittyi yksi lisää Senjan kavereista. :) Nyt alkoi valjeta suunnitelmat, me mentiin pikku paattiin seilaamaan rannikoita ja nauttimaan ruoasta että juomasta. 

Buffet oli aika kalapainoitteinen, joten meitsi tyytyi mussuttamaan poroa. Muut tuntuivat tykkäävän kalasta, mikäs siinä




Pieni, mutta hyvä porukka. Tällä jengillä kelpas risteillä. Ainoo mis meinas ja meniki hermo, oli risteilyn kajarit. Niistä tuli koko ajan jotakin tarinaa että sepostusta. Lähin välillä karkuun kannelle, ettei kuuluis nii hyvin. Paskat, sieläkin oli kajarit..


Risteilyn päätteeksi lähdimme hummailemaan. Tai kaikki muut, paitsi Hanna, joka saa kohtapuoliin toisen lapsen. :) Kostea oli iltamme, ja arvatkaa mitä? Meitsi rikko taas nilkan, mut ei se midist! Side kinttuun ja meno jatku. Haha.

Aamulla heräilin siihen kun Senja oksenteli. Raukalla taisi olla krapula ja teki lähtöö duuniin. Kaikilla muilla oli itseasiassa tänää töitä, paitsi mulla. Mulla päätty nyt kesätyöt ja vedän tän kuukauden keikkaa eri paikkoihin. :)


Siispä nilkutin juna-asemalle ja soitin mamman hakemaan mut Korsosta heidän luokseen. Kohta puoliin pitäs lähtee takas stadii tapaamaan muita frendejä. Nice. Mut nyt vois ottaa torkut ennen lähtöö, ku löytyy oma lämmittäjäkin sylistä. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti