torstai 1. elokuuta 2013

Kuulumisia

Kukkuluuruu,

Meitsi NIIN odottaa lauantaita! Mitäkö sillon? No kaljakellunta ofc! Käytiin tänään parin frendin kaa hakee uima-allasta, kaljakypärät ja tietenkin juotavat. Nyt meillä on kaikki tarpeellinen lauantaita varten. Jes.

Oli kyl hirveetä roudaa tavarat Lahesta tänne junalla. Asiaan ei yhtään auttanut meidän vieressä istuvat n 8vuotiaat kaksoset, jotka hakivat koko ajan huomiota äidiltänsä, joka luonnollisesti istui toisella puolella vaunua. Kauheeta huutamista, pelleilyä jne. Yritin sitkeesti lukea kirjaa ja jättää huomioimatta ne lapset. Ei onnistunu. Ne koko ajan töni, salaa yritti hiplaa mu tavaroita jne. Onneks matka kesti vaan 40minuuttia..

Löysin systerin tavaroista mageita laseja. Ensiks pidin niitä helvetin hirveinä, mut nyt dikkailen niist! Pitihän mun lähtee ulkoiluttaa uusii öögii Jumboon ;)



Tänään myös alko assemblyt. Mä haluaisin olla sielä, mutta nörtit veivät mun liput. En mä halua lähtee läppärin kanssa stondailee sinne ja ettii minne vois mennä. Enkä kyl tiä ketään joka sinne olis menossa, paitsi ehkä Pete ois siel? Mut jää tänä vuonna valitettavasti väliin.. Ehkä ensi vuonna sitten? Se meininki on nii hurjaa siel, et harmittaa kyl oikeesti.

Tehtiin muuten Samin kanssa kelluntaa lippua, joka laitetaan meiä altaaseen kiinni :)



Like it? Huomenna laitetaan uljas lippu keppiin kiinni ja lauantaina meiä lippu seilatkoon muiden känniääliöiden kanssa :) Mut nyt vähän Csi;tä ja chillaamista Samin kanssa. Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti