sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Summerup 2013!



Heipsan, 

Nyt on Summerupit takanapäin ja huhu mitä settiä olikaan. Humala oli hyvin vahvana meissä. Ensimmäinen päivä meni kovaa. Kierreltiin kaikki paikat ja koitin bongailla tuttuja, en tosin nähny ketään. Karkaskohan kaikki tutut ku näki mut? Voi olla! :D

Parhaiten jäi mieleen ensimmäisestä päivästä se, kuinka ne myyjät koittaa kusettaa asiakkaita. Ostettiin leit, jotka makso 2kpl 5€. Myyjä yritti rokottaa mua 10€ ja väitti ettei tajunnut paljonko laitto hinnaks. Nostin kyl siit vähä meteliä. Känniläisten kusettaminen on jotain, mitä en ymmärrä. 


Kinttu edelleen paskana. Täyty vaihtaa välil hienompaa sidettä. Millonkoha tää paranee? Nytki niin perkeleen  kipeänä, ettei viitti kävellä yhtää ylimäärästä. Meitzi osaa.. Eilenki heräsin siihen, ko luulin mu kintu olevan tulessa. Siltä se meinaan tuntuu. Melkee tekis mieli ryyppää nytkin, että sais tunnottomaks ton jalan. Pärkele.



Festariranneketta dyydsit! Todistusaineistoa että meitzi oli messis ;) Koitin koko aja ettii Senjaa kumppaneinee festareita, mutta voitteko uskoa, en nähny heitä kertaakaa.. Olikoha ne ees oikeesti sielä, ku ei näkyny missää? ;)


Pitihän sitä ottaa Henna tatskaaki. 10€ kustansi tämä huvi. On se humala jännä asia.. Tän piti kestää 1-2viikkoa. Eilen siis otettu. Arvatkaa kuinka kulut tää on jo ? Ei tästä saa enää mitää selvää.. Eli heitin käytännössä 10€ roskiin.


Käytiin Rossossa syömässä kanasalaattei, koska ei haluttu mtn raskasta ruokaa. Pitihän meiä jaksaa joraa. Ja salaatti toimi tosi hyvin. Mansikkamargaritan kanssa, tietenkin ;)



Eilen oltiin jatkoilla Seurahuoneella. Jumankekka niil o siisti sisäpiha! Iha ku oisin ollu Espanjassa :) Täytynee useammin käyä siel. 

Ainiin, meni muute nää festarit jännällä kokoonpanolla ( se aika, mikä vietettiin yhessä, katoilin meinaa taas muutamaa otteeseen jne.. :D ) Vanha frendi meinaan laitto koodii perjantaina, että ois maisemissa ja sovittii träffit. Hannulla oli joku sen frendi mukana ja ohops. Koko festarit meni niiden kanssa. Oli kyl helvetin jees porukka meillä. Välillä oltiin kaikki aivan naamat ja si aamuisin ruvettii kiskoo heti. Ei anneta krapulalle ees tsäänssii! Tai no, meitsi alotteli aina heti aamusin.. Kun mentiin sinne Rossoo syömään, homma meni näin

Taina " Yks kanasalaatti, pari sidukkaa ja mansikkamargrita "
Jasmin R " Mulle jaffaa ja kanasalaattia "
Jasmin K " Mulle taas pepsii ja kanasalaattia "

Wtf. Mä luulin, että me ryypättäs. Meitsi siis tilas muittenki puolesta, mikäs siinä. 

Ainiin, tutustuin tääl aika hyvin paikallisii ihmisii. Itseasiassa sovittii yhen kanssa, että tulis tänään illalla meille kattoo leffaa :) Muute mentäs pyörii pitkin Lahtea, mutta en kärsi kävellä yhtään tällä jalalla nyt. Perkele.Ja aivan loistavia iskureploja kuultu taas, mistä ihmiset keksii näitä? 
" Sä näytät ihan mu tulevan lapsen äidilt "
" Mä rakastan sua, mennääks naimisii ? " jne. Ihania ihmisiä!

Broidillaki menny kovaa noil festareilla. Se oli saanu hankittuu itellee artisti lipun ja sai huidella missä huvitti. Kertoili äsken kuinka hän oli haastanut riitaa Elastisen ja MUN Cheekin kanssa! Jumalauta. Seki tais olla aika naamat. Ainaki siltä se touhu näytti mitä näin Samia festareilla. Ei se midist, mullaki meni lujaa. 

Nyt katoan suihkuun, Täytyy saada hinkattuu toi tikru kokonaa pois kädestä.

Heipsaaaaaaaaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti