tiistai 15. lokakuuta 2013

Purnausta

Terveeks,

Ajattelin kertoa teille, ettei ikinä kannata muuttaa taloon, johon tiedätte olevan tulossa mittavia remontteja. Ja nyt puhun siis vuokra-asunnoista ja niin mittavista remonteista, että vuokrasuhde katkeaa siihen, kunnes rempat alkavat. En ajatellut millaisia vaikutuksia remonteilla olisi kun muutettiin Lahteen. Ne pienet asiat muuttuvat suuremmiksi ja leviävät kuin rutto. Kaikki saavat osansa.

Näin nämä alkoivat meidän taloyhtiössä;

1. Roskisalue ei ole enää siisti. Huoltoyhtiö ei jaksa siivota aluetta tarpeeksi usein.
2. Rappukäytäviä ei enää siivota joka päivä / viikko. 
3. Mainoksia ei jakseta tuoda perille. Ne jätetään ulko-oven eteen. Ota sieltä jos haluat - idealla.
4. Naapurit jättävät jätteensä ovensa eteen. Miksi ihmeessä ne pitäisi viedä roskiin, kun ei ne kuitenkaa ees mahu sinne?
5. Hissistä ei enää pidetä huolta. Mitä välii, että hissi on pimee eikä siel nää mitään? Kyl sä tiät, että siin oves o kalterit ja voit tuhoo sormes siin, nii ethä sä tee niin.
6. Rappukäytävien suhteen ollaan kokonaan luovutettu. Roskat valtaavat käytävät.
7. Kun ei siel hississäkään oo toimivii valoja, niin miks käytävillä pitäis olla? Tää taloha menee uusiks jo helmikuu lopus. Turhaa hommaa siis
8. Oon jonottanut parkkipaikkaa kesäkuusta saakka sitä saamatta, vaikka vapaita paikkoja olisi n 6kpl, mutta ketään ei enää kiinnosta vuokrata meille ruutua. Kohtahan me muutetaan kuitenkin.

Aina iltaisin ku meen kotiin
-> luuri käteen ja käynnistä taskulamppu softa. Näin näen missä on hissi, mitä nappia painan ja löydänpä jopa oman kotioven. Jumalauta ku osaa olla ärsyttävää. Onneks oon jo melkein muuttanut tuolta. Huomenna pitäisi aloittaa sängyn purku-operaatio, että saan sen viikonlopuksi uuteen kotiin. Jeij :)

Nyt nukkuilee, että jaksaa huomen taas tätä muuttopuuhailuja. Taidanpa asuu tos kämpäs ainaki puol vuot, ko on sen verra raskasta puuhaa.. Muthei, ainaki mullo melkei kaikki mu muumimukit jo paikoillaan ;) Huomen loput mukit pääsee uuteen kotiinsa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti