maanantai 7. lokakuuta 2013

Berlin

Heipsan taas,

Vikaa paivaa taalla. Oon oikeesti kavelly taal varmaa joku 100km! Jalat ihan muusina. Oon koittanu shoppaa, mut huonoin tuloksin. Koitin ettii elaintarhaa, turhaan. Mutta eipa menna asioiden edelle. Miten taalla on mennyt?

Ensimmäisenä yllätyin jo lentokoneessa, saatii ruokaa. What? Lyhyelle lennolle? Miksen saanu ku mentii Puolaan? Ja sillo oltiin jopa bisnesluokassa.

Mutjooh, en jaksanut kierrelle omia reittejäni hostelliin, siispä tulin taksilla tänne. Sry, olin vitun väsynyt. Silloin huomasin tän jännän seikan.. Nää ihmiset täällä ei muute puhu Englantia lähes ollenkaa, vidhu.. Kuski meinaan kysy osotetta, sanoin hostellin nimen ofc, mutta ei tää kuski tienny missä se oli. Onneks mulla oli mukana kartat.. Kovasti kuski yritti puhuu mun kanssa - saksaksi, mitä en ymmärrä juuri ollenkaan. Fuck. Jossain vaiheessa kuski sano "Jos sulla on paljon rahaa, mee tohon taloon" mmkay..? 

Oon kyl muuten kovasti kierrelly ja kaarrellu pitkin Berliiniä. Aika hyvin osaanki jo kulkee tääl - ilman karttoja ;) Kertaakaan en käyttänyt mu karttoja, haha.


Oon tutustunu kolmeen saksmanniin, jotka on mu huonetovereita taalla hostellissa. Ekana iltana pojat opetti mita juodaan. Captain morgan ilmestyi poytaan. Apua. Pullo tyhjeni, bisset loppu. Lahin ettimaan hyvii bileita, eksyin johki vanhuste suosimaan klubiin. Join iha vitun pahan makuisen kaljan. Piti hokee aika monta kertaa "Taina, sa maksoit tasta, sa sen juot"

(Mulle jäi tää mainos mysteeriksi..)


Eli kylla, hummailtu on. Eilen halusin kiittaa saksmannei kun ovat pitaneet seuraa ja ostin meille illaksi uuden captainin. Pojat oli heti messissa ja lahtivat ostamaan linpparia. 



Kerroin kayneeni kuumailmapallo ajelulla ja pelotti iha vitusti! Sain opiskelija alen, vaik mullei ollu mtn lippuu siit. Wau! Eli joo, ryypattiin ja pelattii peleja. Pojat yritti kauheesti opettaa saksaa. Nyt osaan sanoa saksas turpakii ja juo, poyta, tuoli,sohva jne. Siita ei kyl oo tietoo kuinka noi kirjotetaan. Mut jeij silti!

Taa paiva on menny juostessa. Koittanu naha kaikki paikat mita vaan voi. Yritan viel huomen shoppaa ennen ku lahen. Jai shoppaamiset vaha kesken, kun nous kuume. Jep, vitun loistavaa. Eiku takas hostellille ja kuulen kuinka Marvinil oli pakki sekasin. Mietin, et yrjotautihan kruunais tan, mut se tais ollakkin ruokamyrkytys? Huh.



Taalla on muute sushi halpaa & hyvaa! 5-10€ kun maksat, niin saat 10-30sushia. Ei paha! Awesome!




Nyt mullon uudet kamppikset, saksmannit lahti illalla ajaa takas kotiin, kun yks oli niin huonossa kunnossa. Tilalle saapui kaksi Puolalaisherrasmiesta. Toinen ei kaytannossa osaa yhtaan enkkuu, lihaskimppu osaa aik hyvin. Taalla ollaa jo selvitetty kuinka kylmamaa Suomi on ja milloin tama komistus tulis kylaan mun luo ja pohdittu miksen lahde huomenna heidan mukaansa Puolaan. Ihania ihmisia! Mun puolest taa lihaskimppu vois tulla jo huomen mun mukaa...

Sain muute hyvät naurut, kun tää lihaskimppu kerto, et sitä pelotti saksmannit ja ofc kysyin et miks. Lihaskimppu luuli kahden heistä olevan homoja, koska yksi heistä esitteli heidät herroille "Hi, my name is plaaplaa, this is plaaplaa and there is boyfriend plaaplaa". Lihaskimppu kuulemma mietti, et mitä se tekee jos nää rupee panee :Dd haha! Piti kyl oikaista tää asianlaita. (: Saatii molemmat hyvät naurut.


Ainiin, meil oli saksmannejenki kanssa puhetta, etta tulisivat Suomeen. Vaihdettiin puhnrot, facebookit jne tata varten :) Yks naista saksalaisista ei muuten puhu yhtaan enkkuu! Ja arvatkaa vaan, etta oltiinko me paljon kaksin? Jepp! Keksin kayttaa googlekaantajaa, niin pystyttiin kommunikoimaan ees vahan. Hyva ma! Ja arvatkaa oliko eilen illalla huvittavaa, kuinka kaikki 3 pyysivat mua nukkuu niide viereen. Awwww. Melkein sorruin, mut vain melkein. Tein komprosmissin ja menin omaan sankyyni kaljan kanssa. Haha. Miksei Suomes miehet oo yhta ihania kun taalla? Havetkaa suomalaisukot ja ottakaa mallia muista ;)


Ps. Postaus on puoliks kirjotettu tabilla, siks kaikkialla ei ole ääkkösiä, enkä jaks enää vaihtaa. Sryy!






Nyt Taina kiittää ja kuittaa. Huomenna on lähtö takaisin Suomeen ja pakko myöntää, että kiinnostus palata sinne on täys 0.. Täytyy alkaa suunnittelee siis uutta reissua!

Pps. Apua, en uskalla liikkuu tai tehä mitää ! Toinen puolalaisuloista (ei enkkuu puhuva) päätti alkaa runkkaamaan tos mu selän takana! Fuuuu...! Toivottavasti nukahdan pia .. -.-'


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti