sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joulu on ohi ja meikä vapaapäivät alkoi ! :)

Joulu meni jo ja nyt suurinosa immeisistä on luultavasti saanut tarpeeksi jouluruoasta. Lahjat on annettu omistajilleen.

Mun joulu meni aikalailla töissä. Kerkesin mä käydä nopsaa vanhemmilla joulusaunassa ja sit pitiki mennä jo nukkumaan, että jaksaa mennä aamulla taas töihin.
Rikun & Samin lahjoille halusin kuitenkin tehä kepposet. Kummankaan ilmettä en kuitenkaan näkisi, mutta juksaaminen on aina hauskaa. :D
Samin  lahja oli kirjekuoressa oleva lahjakortti. Onko hei vähä mälsää antaa pelkkä kortti? No on. Siispä Taina paketoi lahjakortin pahvilaatikkoon, painoksi ruokatölkki ja tsädäm ! Ei ikuna arvaa mitä sisällä on :)
Rikun varsinainen lahja oli kanssa kirjekuoressa olevat konserttiliput. Ensimmäisen paketin sisää laitoin painoksi 2kpl lonkero drinksui ja ison pussin karkkia. Sitte sainki myöhemmi idiksen, että hei mitä jos paketoin ton lahjan toisen lahjan sisään ? Ja tuumasta toimeen ;)




Katjan pupu, Mimmi. Mimmi luulee saavansa pikkujänöjä kun repii itseltänsä turkkia pesänpehmikkeeksi. Karvat ovat ihan ku viiksinä suussa. O.o

Tämä tärkeä havainto tehtiin Jouluaattona ennen kuin lähdin töihin iltavuoroon.










Muumikääreessä on meikän lahja mammalle (yksi osa lahjoista) missä oli Vain Elämää-cd. Toinen puketti on Rikulta mulle :)) Viereisessä kuvassa on vanhempieni joulukuusi jonka kakarat ( eli mä, Katja & Sami ) koristelivat :) Tosin Samia laiskotti, eli homma jäi mulle ja Katjalle.. 


Taas vaihteeksi oon osallistunut muumitvaihtoon-rinkiin. Hain puketin postista ööh.. torstaina ? Oik. puolella kuvassa näky mitä kaikkea paketissa oli. Valitsin itselleni myy lautasen sekä mukin. Ovat luultavasti 2-luokkaa, koska ei ollut tarroja tms. 



Tilalle laitoin pakettiin nämä. Eli seikkailu lusikan ja v.2011 minimukeja. Arvioin, että nämä ovat yli 20e minkä nuo lautanen + muki ovat kustantaneet.



Kävin eilen laitattamassa kynnet annailsissa. Katja on käynyt aiemmin ja kehui paikkaa. Pitihän munki sitten käydä ? Nää mun kynnet on glitter kynnet ja maksoivat 55€. Koristelusta ( muutama tähti kahdessa kynnessä ) ei veloitettu mitään.

Mulle jäi epäselväksi oliko kynsien laittaja omistaja vai ei, koska hän ei puhunut kovin selvää suomea. Muuten loistava paikka. Alle tunnissa pääsin jo pois.

Mikä parasta, ajan voi varata Facebookista !

Kynsienlaittaja tahtoi ottaa mu kynsist piksin, nyt siis jännäilen laittaako sitä piksii heidän sivuillensa vai ei. Mua ennen kukaan muu kuin Katja ei oo tahtonut koko kynsiin glitteriä. Muah.






Kokeilin Joulun jälkeen tehdä kotona soijarouhe pihvejä. Tuli "hieman" liikaa tehtyä, joten vein jonki verra vanhemmilleni mutustettavaksi. Ite diggailin mausta, mutta Riku ei nii hirmusesti diggaillut. Kuulemma mun tomaattikastike ei mätsännyt / ollut hyvää. Jaa, mun mielestä oli <3




Kävin myös jonkin aikaa sitten Järvenpään Kin Sushissa. Paikkaa ei voi kun kehua ! Hirmusesti vaihtoehtoja, ruokaa sai ottaa mukaan buffasta ja ystävällisesti hlökunta opasti eksynyttä Tainaa sushien kanssa. Pitää ottaa joskus toistekkin sushia mukaan sieltä.



Eilen taas koklattiin itse tehdä sushia. Hirvein duuni on riisissä. Tunsin itseni erittäin viisaaksi kun jollain postikortilla viuhdoin ilmaa riiseihin, että ne kylmenisivät ja saisivat kiiltävän pinnan..

Hieman tuli tehtyä susheja, piti ihan kutsua apuja paikalle, mutta kukaan ei päässyt tulemaan. Yllätyksekseni huomasin kun kävin keittiössä, että prkl susheja oli enää 3kpl jäljellä ! Rikulla taisi olla siis nälkä :) 





Kävin eilen ostamassa myös raketteja ! Huomenna Taina pääsee leikkimään raketeilla, jee !

Huomasiko joku mitä ihanuuksia kuvassa on, mutta niitä ei saa enää kaupoista? Kyllä ! " Vanhan ajan " Roomalaisia <3  NIIN mun lemppareita !
Säästänyt noita jonkin aikaa :) Tänä vuonna en aio myöskään kaikkia ampua, ehkä muutaman niin jää taas seuraavalle kerralle muutama ihanuus <3



Nyt vois mennä siivoilee, niin huomenna ei tartte stressailla moisesta ! Hyvi jouluja & metkaa Uuttavuotta 2013 !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti