sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Rauhallinen vkl

Viikonlopussa mennään. Tänään oli vapaapäivä, mikä oli jees juttu. Pääsin koklaamaan meiä taloyhtiön saunaa ensimmäistä kertaa! Yleensä en perusta yleisestä saunoista, mutta onha se jees päästä välillä saunomaan kun niin harvoin pääsee mihkää. Yleiset saunat ovat lähes aina nii helvetin saastasia ja etovia. Kelaa nyt, siel lauteilla istuu jatkuvasti eri ihmisiä. Ei muuta ku kasa kertakäyttösii peflettejä mukaan ja polta saunomisen jälkeen nämä pefletit. Pystyis ees menee ilman peflettii tommosii saunoihi, vaikka meiä taloyhtiössä onki juuri rempatut saunat.
 Mitäs kaikkea tässä on nyt tultu tehtyä? Noh, eilen tuli oltuu duunis vieraalla osastolla. Jumankekka ku aika meni nopsasti! Tottunu siihen, että saa raportin jälkee aamukahvit, mutta ei tuolla ehtinyt aamusumpitella kun aamu läks nii vilkkaasti käyntii. :) Sain muute eilen salaiselta muumiystävältä paketin !




Paketista löytyi seuraavia juttuja;
* Postikortteja 6kpl

* Postimerkkejä 6kpl
* Emal talvimuumimuki <3
* Muumisuklaata
* Muumikarkkia
* Muumipurkkaa
* Muumitarroja
* Muumi piparmuotteja

Ihana paketti siis ! 



Viettelin eilisen illan yksikseni, joten ajattelin nautiskella hieman viiniä..  Kaivoin kaapista jonkun punaviinin minkä olin jo avannut jonkiaikaa sitten ja maistelin sitä. Yhtäkkiä suussa maistuu ihan hirveeltä. Etanoli.. Hyi, mun viini oli menny pahaks. Ei mun tehnykkää mieli punkkuu.. En meinaan jaksanut avata toista pulloa yhden lasillisen takia, ettei tämä episodi toistuisi taas. :D Sitten alkoikin tekemään mieli jo glögiä, mutta sitä ei ollut saatavissa, joten tyydyin kraanaveteen, jesjes.. Hieno perjantai.



Koska en eilen saanut glögiä kävinkin tänään ostamassa muutaman tölkin ja tein joulutorttuja. Taina päätti pitää pikkujoulut, tosin ilman alkoholia. Otinkin käyttöön uuden muumimukini ja maistui glögi  paaljon paremmalta tuossa mukissa ;)
Meinasin tehdä myös keksejä uusi muoteilla, mutta ei  ollut inspistä tarpeeksi asian toteuttamiseksi.
Tänäänkin vietin illan suurimmaksi osakseni yksikseni, kun Riku oli jossain kavereittensa kanssa raflassa. Yllätyksekseni vanha luokkalaiseni otti yhteyttä ja tuli kylästelemään. Ei ollakkaa nähty parii vuoteen, joten oli iha kiva nähä :)



Kävin muute tänää myös Iittala outletis vaklaamassa onko mu lemppari mukii viel myynnissä. Olihan niitä ties kuinka paljon ! Saatte arvata 2 kertaa ostinko vai en ;) Saatoin ehkä ostaa myös ensimmäisen muumilautaseni ikin !





Huomenna olisi työpäivä. Eli tänään ollaan Riksan kanssa puunattu kämppä loistokuntoon, kun huomenna täällä on asuntoesittelyä. Eipähä meikä tartte keksii itelleni "pakopaikkaa" minne mennä esittelyn ajaksi. Toistaiseksi ei ole tullut tarjouksia asunnosta, mutta kuulemma joku pariskunta kilpauttaa para-aikaa paria pankkia, että saisivat mahd. hyvän lainan ja sitten tekisivät tarjouksen. Se jääköön nähtäväksi.

Kuka tietää mistä kuva on otettu ? Vinkkinä; kuva otettu Vantaalta. Hyvin moni ihminen ajaa tämän jättijoulukuusen ohi monta kertaa päivässä. Valitettavasti kuvassa ei näy kuinka värikäs kuusi oikeasti on. Löytyy sinistä, punasta, keltaista jnejne.. Tämä kuusi on hyvä tuntomerkki, mikäli on eksyksissä tms. :D






Oivoi, kello on taas sata ( 0:040 ) ja nyt täytyy mennä nukkumaan, että jaksaa nousta aikasi ylös tekemään vielä loppusiivous ja lähtee töihin. Illan jatkoja, heipsan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti