maanantai 3. joulukuuta 2012

Vihaan talvea..

Uusi viikko lähtenyt käyntiin. Ei kyllä yhtää tuntunu kivalta kävellä auton luokse lumen seassa. Mä en yhtää tykkää talvesta! Talvella on prkl;n kylmä, liukasta jne. Ja hei, puhutaanko siitä helvetin ikijäästä, jota joutuu aina sillointällöin repii irti auto tuulilasista ja ikkunoista? Ainoa mikä tekee talvesta siedettävän on se, että lumen ansiosta on hieman valoisampaa iltaisin..



No joka tapauksessa menin töihi kybäks ja kappas keppanaa.. Joskus klo 12 jälkeen rupes olemaa jo nii törkeen huono-olo et huhu.. Sain klaarattuu viel yhe palaverin ja ilmoitin palaverin jälkeen et tää mimmi lähtee himaan! Ja onneksi lähin, meinaa en päässy kovin pitkälle ko rupes tuo Norjan hieno kieli taittumaan meikäläiseltä. Mahtavaa, oon tosiaanki kipeenä. Nyt oonki himassa pitänyt huolta meiä sohvasta ja ajan kuluksi katsellut talletettuja salkkareita.

Tänään muute ilmestyi tää kuva facebookkiin pikkujouluista.  En tiedä mitä siinä kuvassa oikein tapahtuu :D Kertoisko joku mitä tässä tapahtuu ??
Mielestäni olin kyllä joo humalassa, mutta näin humalassa etten edes tiedä mitä tässä tapahtuu.. Oivoi, veikkaan että tää liittyy siihe kreisi alias peliin. Joku tehtävä ? Joo, niin sen täytyy olla..
Sainkin juuri tiedon, että Ergo kehtasi vaihtaa MUN biisin vekka ja laitto jtn kuraa tilalle. Eli tässä on meneillän rangaistus ilkeästä teosta ja samaan aikaan puhuin Jannen kanssa puhelimessa. Nyt ymmärrän kaiken. Khuul.

Tässä oik. on muuten piksii pikkujouluista. Kuvassa esiintyy Niina (punapöksynen), Tuuli sekä Atte. Tässä kohtaa odottelimme vielä muita juhlimaan kanssamme.

Kuvassa näkyy hieman glögejämme.. Elkää IKIN maistako tota Tuike mustikka glögii. Oli aivan helvetin pahaa !!

Mutjooh, nyt Taina vois jatkaa sairastelua.. Yritän huomenna saada jtn kirjotettua tänne. Huomisiin siis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti