keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hifistelyä

Kipeänä edelleen. Lämpöö oli aamulla 38,5 astetta. Oivoi. Riku tahtois mun hakevan hänen ihanatrakkaattäydelliset kaiuttimet stadista jostain Hifi liikkeestä.. Huomaa ettei jätkä ite sairastele, kun painotin paljonko oli kuumetta nii ei tajunnu mtn.. Noh, tehtii diili. Jos mä haen ne fakin kajarit sielt liikkeestä Riku taasen jeesii mua lauantaina kämpän siivoomisessa kun sunnuntaina on täällä asuntonäyttö. Toistaiseksi kämpä siivoomine näyttöihi on kokonaa jääny meikäläiselle, joten kiva saada apua. Plus en luvannut kantaa kajareita autosta kämppään..Eli mun täytyis vain jaksaa ajaa stadiin ja takas.



Eli reissuun, eiks je! Oli pirun vaikee löytää toi mesta johtuen kylläkin siitä, kun menin puhelimen navin mukaan. En huomannut paria risteystä mistä olis pitäny kääntyy.. En siis lähde reissuihin enää ilman omaa naviani, joka on viettänyt turhan paljon aikaa Rikun autossa.. Täytyypi hakea se sieltä omaa kaaraa!



En muute tosissaa kantanu pahvilootaa mihinkää suuntaa. Myyjä vei sen mu autoo ja Riku sai hakee sen mu autosta. Myyjän arvion mukaan loota ois painanu 20kg. Ei kiitos.

                                          
                                             KEF LS 50, Messualennuksen kanssa -990€ . Ilman alennusta 1100€



Tässä ois meiä vanhat kajarit, jotka ovat halpispaskaa Rikua lainatakseni. En ole itse huomannut niissä mitään vikaa. Noikin maksoi joskus 250-300e. Nyt Riku on laittanut uudet kajarit paikalleen ja musiikki pauhaa. En huomaa mitään eroa äänessä..


Kokeilin muute eile tehä blogilleni "logoa". Kuulostaa varmaa hassulta, mutta ajattelin että ois kiva jos ois oma logo. Tykästyin tähä yhdistelmään. Voi olla että tuun tekemään näitä monen monta, mutta toistaiseksi mennään tällä ;)

Heitin muute eile Melinalle haasteen joka on kierrellyt blogeissa ja nyt odotan, että Mellu  vastailee mun kysymyksiin :) ( Melinan blogiin pääsee tästä )

Nyt meikä vois mennä hakee jonku hyvän kirjan ja pikkase lukee. Kohta täytyy mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna mennä töihin. :)

Heipsan!

1 kommentti: