perjantai 14. joulukuuta 2012

Antakaa mun nukkua !

Tänään(kin) oli vapaapäiväja herätyskello oli soimassa klo.7:30. Nyt varmaan ajattelette, että kuka idiootti herää niin aikaisin kun ei olisi edes töitä minkä takia nousta ennen klo. 9.. Noh, syy oli hyvinkin yksinkertainen. Mun piti olla klo. 9:00 Jumbossa ja sitä ennen käydä hakemassa frendi toiselta puolelta Vantaalta mukaan. Noh, nyt varmaan pähkäätte, että mitä helvettiä me tehdää Jumbossa niin prkl;n aikaisin. Helppo juttu tämäkin, tänään meinaan tuli myyntiin lisää Stockmannin muumimukeja !! :) Kauhisteltii ku oltii Jumbossa muutaman minuutin yli yhdeksän kun nähtiin Muumimuki jono.. Ensiki ei meinattu uskoo, että se jengi oikeesti jonotteli sitä mukia.. ! No pitihän meidänkin sitten liittyä letkan jatkoksi.. ;)


Terveisiä muumimuki jonosta ! Meidän takanakin oli ihan kiitettävä määrä jonottelemassa..

Onneksemme jono liikkui rivakasti, eikä tässä tarvinnut jonotella kuin n. 15min ?

Kiitoksia siitä Stockmannin hlökunnalle, jotka olivat ennakoineet ilmeisesti muumihöperöiden tulon :)






Mun PITI ostaa ensiksi 2mukia, mutta sitten se vaihtuikin jo 4 muumimukiin.. Loppujenlopuksi Taina asteli ulos kaupasta 6;n mukin kanssa..Mite helvetissä tässä nyt näin kävi ? Enempää ei olisi saanut edes ostaa, kun oli ostorajoitus.

Muutamassa muussakin kaupassa käyntiin, mutta mukit olivat meidän reissun kohokohta. Myöhemmin sit heitin Sarin takaisin väärälle puolelle Vantaata. ( Länsi-vantaa on vääräpuoli, right? )



Käytii me vähä tsiikaa ja ihastelee Faunattaren ötömötöjä. ihania !Ois tahtonut ostaa tästä muutaman kappaleen vanhemmilleni, jotka aikovat jossain vaiheessa hankkia marsua. Tässä olisi ollut potentiaalisia bejbejä !

Jumbon joulumöggi. Ihme ettei ollut lapsiperheitä tuijottelemassa mökkiin. Yleensä ku oon Jumbossa, nii koko mökkiä ei edes näy kun kaikki perheelliset ovat ihmettelemässä tätä mökkiä. Käytinpä siis hyväkseni tilausuuttani ja nappasin piksin.









Kun Sari oli toimitettu oikeaan osoitteeseen oli meikän vuoro painuu vanhemmilleni aamukahveille, jonka jälkeen alkoikin vuorostaan kirppiskierros. Mitään kirppiksiltä ei tarttunut mukaan. Katja ja mamma puolestaan taisivat jotain ostaa. Kirppiksiltä ruokakaupan kautta kotiin. Nyt Taina saisi avata paketista uudet muruset ja asetella ne uuteen kotiinsa. <3



Siinä muwuset on ! Kauniita, eikö ?
Joo, mä tiedän että kuvassa on 7 mukia 6 mukin sijaan. Mulla oli 1 muki ennestään, mutta mun muki tuntui niin kovin yksinäiseltä.. Tartti siis kaveria !       ( lauman näköjään sai.. :D )
Näyttää niin kivalt ton tarjottimen kanssa. Aijai.. <3










Hyvän päivän kruunaa tietenkin herkkuruoka, tässä tapauksessa on omatekemä kanasalaatti. Nams 
!
Pitäis kyl useemmi tehä salaattia, inhoon vaan sitä kanan teurastusta. Ostan meinaan salaattiin aina kokonaisen kanan minkä sit silppuun salaatin joukkoon.


Ps. Sain muute tänään ostettua muutamat joululahjat! Enää ei ois jäljellä kun 4 lahjaa ! Hyvä mä!

Riku kävi muuten tänään ostaa Mr. Hifiltä meiä sterkoille jalat. Makso kuulemma 109€. Nyt sterkat on paikallaan ja nyt meikäkin huomaa äänessä eron! Herrajumala, eroha on mieletön. Olen nyt valaistunut ihminen.  ( Tai sitten tässä on nyt jonkinlainen placebovaikutus.. ? )



Mulla ois huomenna aamuvuoro, joka ei tällä hetkellä nappaa yhtään. En ole saanut n. viikkoon nukuttua kunnolla, koska rakas ukkoseni tulee itse niin myöhään nukkumaan ja herättää samalla mut. Vaikka oon yrittänyt itse mennä nukkumaan ajoissa ( okei, en oo päässyt sänkyy asti ennen klo 23.. ) niin Riku AINA kun tulee nukkumaa pölöttää jotain mulle ja herään sitten siihen. Koita sitten siinä hymyillä toiselle, kun mieli tekee kuristaa äijää kiitoksesta kun herätti. Sen jälkeen ei hetkeen unta saakkaan, koska Rikulla on niin paljon asiaa tai sitten jätkä nauraa jollekkin chattijutuilleen sängyssä kun plärää puhelintansa. Raivostuttava tapa! Ihan varmasti mustakin löytyy paljonki juttuja jotka ärsyttää muita, mutta toi väsymys alkaa pikkuhiljaa painaa aikas paljon. Tänään ilmoitin ukko-kullalle, että herra saa nukkua sohvalla, että Taina saa nukuttua kauneusunensa rauhassa. :)

Nyt voisin karata kuuntelemaan musiikkia Rikun kanssa. Kerrankin laitetaan MUN musiikkia. <3 Aijai, ilo irti ja sitä rataa. Katsellaan taas ensi kerralla!

P.p.s; Tervetuloa Sofia selailemaan blogiani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti