sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Last Christmas

Eilen oli tämä "maailmanloppu" mistä moni vouhkasi ja stressaili. Noh, maapallo ei touhutunut ja elämme elämäämme kuten ennenkin. Ainakin suurin osa meistä.

Eilen meillä oli frendien kanssa tyttöjen ilta. Kävin hakemassa yhren frendin keskustasta, koska junat eivät kulkeneet eilen jostain syystä. Juuri kun frendi hyppää autoon huomasin, että mutsi soittaa. Sain kuulla, että fatsin kaksoisveli oli kuollut. Faijan veli oli löytynyt lattialta makaamassa. Virallista syytä emme tiedä mitä oli tapahtunut. Voimme toistaiseksi vain arvailla ja odottaa, että asia selvitetään. Eli jonkun elämä päättyi eilen.
Moni jää kaipaamaan, mutta uskomme, että hänen on nyt parempi olla. Lepää rauhassa.


Vaikka tyttöjen ilta alkoi näin ankeasti meillä oli mukavaa. Pelailtiin aliasta sekä jotain ihme juomapeliä. Tää juomapeli oli mulle uusi tuttavuus, mutta diggailin. Juomapeliä pelattiin korttipakalla, numerot oli selvennetty mitä tarkoittaa mikäkin ja miten toimitaan. Esim. Otat pakasta nr. 13, tarkistat lapusta mitä olette sopineet tämän nron olevan. Meillä nr. 13 oli sääntö. Saatiin keksiä sääntö, joka päti koko pelin ajan. Vaikeata oli kun sääntöjä oli paljon ja kaikki piti muistaa. Ehkä ilkeimpiä oli kun ei saanut sanoa "ja" sekä toistemme nimiä.











Känniääliö pelailemassa juomapeliä. Jotain hyvää juttua oon selkeesti sepostamassa.








Joulukuusikin on päässyt esille. Laitoin kuusen eilen ennen kuin lähdin tytsyjen kanssa ulos. Joululahjatkin on paketoitu, eikä tartte enää tänä vuonna paketoida yhtäkään pakettia. Onneks. Paketointi on iha perseestä.

Jouluaattoon enää muutama päivä.. Onneksi tää jouluhössötys on kohta ohi. Suurinosa joulua mulla meneekin töissä, mikä on ehkä sinänsä sääli kun miettii, että nyt olisi kiva olla perheen kanssa ja yrittää tukea. Tosin mitä voi sanoa toiselle, joka on menettänyt oman veljensä ? Entä isovanhemmille, jotka joutuvat hautaamaan oman lapsensa ? 

Tänään käytiin Senjan kanssa Jumbossa shoppailemassa. Huomioni kiinnittyi helvetin rumiin kenkiin. Miten KUKAAN täyspäinen voisi haluta tuollaiset kengät ! Ruskeat maksaa vielä ALENNUKSESSA 130€ ! Ja nuo mustat hirvitykset 30€










Nyt riittää tältä päivältä. Kello on jo 0:01, joten Tainan pitäisi varmaan mennä nukkumaan.. Hyviä öitä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti