maanantai 18. marraskuuta 2013

Kuka tekis mun esseet?


Kukkuluuruu taas pitkästä aikaa.

Hiljaiseloa vietetty taas ja en tajua edelleenkään mihi tää aika aina vaan katoaa? Viime viikolla kävin leffassa, käytiin katsomassa Leijonasydän ja tultii kaverinkaa siihen lopputulokseen, että kyseistä leffaa markkinoidaan aivan väärin. Yleensä mä en ees lähe kattoo finskileffoi leffateatteriin, joten tää oli ny frendin ansiota, että mentiin. Elokuvassa oli menevä juoni, mutta herranjestas.. Miksei kukaan mainostanut, että leffassa Jasperin penis näkyy? Siis tällaiset asiat täytyy AINA kertoa ja heti.

Enkä muuten ollut ryypiskelemässä, koska on hieman kipeä olo. En halua tätä räkätautia pahemmaksi. Nöynöy. Eli suht rauhallinen viikonloppu. Itse asiassa kävinpä myös Heurekassa! Harvemmin tulee käytyä siellä. Tällä kertaa mua houkutteli sinne ”hulluus” näyttely. Pakkohan mun oli myös ammatillisessa mielessä, lähtee katsomaan mitä Heureka tarjosi tietoa ”hulluudesta” mitä en tietäisi vielä. Käytiin myös katsomassa tää ”Mars” näyttely, mikä oli myös mielenkiintoinen. Ja tää näyttely oli myöskin paljon suurempi kuin ”hulluuden” puoli. Molemmat oli itse asiassa niinkin mielenkiintoisia, että tuli pyörittyä Heurekassa n. 4tuntia. Enpä oo ennen tutkinut niin tarkkaan kaikkia niitä esityksiä, mutta nyt voin kehua, että kaikki on syynätty ja tarkkaan!

Valitettavasti Marsin puolella meni niin pitkään, että menetin muutaman videon Hulluuden puolelta, koska aika ei enää riittänyt. En myöskään päässyt kokeilemaan mielenterveyslautapeliä, koska siinä oli koko ajan porukka. Ymmärrettävää tosin. Eikä ne videot juuri mua haittaa, koska ne oli muiden ihmisten tarinoita, kuinka he ovat selvinneet diagnoosista huolimatta – tai oppineet elämään diagnoosin kanssa. Ehdin nähdä muutaman videon ja töissähän näitä näkee aina välillä.

Tää viikko menee varmaan taas kouluhommien kanssa, niitä on rästissä jonkin verran. Joten jospa alan kirjoittamaan tehtäviäni pikkuhiljaa, että saadaan tuota tehtävälistaa lyhyemmäksi, eiks ni.

Seuraavaan kertaan siis! J


ps. arvatkaa mitä ostin lauantaina? 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti