sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Herrasmiehen matkassa

 Messukeskus. Tulipahan sieläkin käytyä eilen. Pääasiassa tsekkaamassa hifipuoli. Mun oli pakko ottaa piksi tästä setistä, koska tää setti makso 200.000 €.. Niinpä, kenellä meistä on ikinä varaa tuollaisiin? Ei melkein kenelläkään meistä. Heitettiin kyllä vitsiä, että käydään hakemassa pankissa laina ja ostetaan niillä rahoilla tää setti. Mitä vittua me talolla tehää ko voidaan kuunnella musiikkia hyvällä äänenlaadulla.

Jäi muuten hieman paskanmaku suuhun ku lähdettiin messuilemasta. Se parkkisha on ylettömän hintanen! 10€/kerta! Huhhuh. Kyllä se tuntuu ainaki tällase opiskelijan budjetissa pahalta. En kyllä maksanut siitä mitään, mutta jos olisin maksanut.. Jäätävää.



Nojooh.. Messuilujen jälkeen suuntasimme kohti Oklahomaa syömään. Syötiin alkupalat myös. Taina tahto itselleen etanoita, namskis! Seuralaiseni tahtoi syödä alkupalaksi valkosipale(sipuli) leipää. Ensin mietittii, että otetaanko yhteinen pääruoka, joka olisi kustantanut muistaaksen 56€, jossa olisi ollut härä sisäfilettä n 350g + muita herkkuja. Meinasin jo suostua tähän, kunnes seuralaiseni muisti, että hän ei tykkää sisäfileestä, vaan ulkofileestä. Selvä, Taina otti siis yksin härän sisäfilettä. Voin muuten kertoa, että kun söin pääruokaani, meinasin kuolla siihen. Onnellisuudesta meinaan. Se ruoka oli niin hyvää! Jopa tuo kuvan tomaatti pestolla oli jo niin jäätävän hyvää. Mun on pakko käydä sielä useammin, ihan pakko..


Ruoat nautittuamme suuntasimmekin elokuvaa katsomaan. Kaikin puolin oli hyvä päivä. Mikä parasta, mä en maksanut kuin 10€ messukeskuksen sisäänpääsylipun. Täydellistä näin opiskelijalle, tai kenelle tahansa. Mulla oli täydellinen herrasmies seuranani.

Tänään kävin Helsingissä, tarkoituksenani löytää takkia ja ehkä muutakin vaatetta. Parin tunnin shoppailujen jälkeen oli aika tunnustaa tappio ja lähteä kotiin parin uuden neuleen kanssa. Kohta pitäisi suunnata vanhemmilleni. Voitteko uskoa, he ostivat eilen joulukinkun ja paistoivat sen.. Eli vanhemmillani odottaa täydellinen jouluateria ja mikäs siinä. Mulla on nälkä ja ainahan mulle kelpaa hyvä ruoka. Nam

Jääkää te siis kuolaamaan tänne kuvia ihanista aterioista, kun meitsi lähtee syömään lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti