lauantai 28. syyskuuta 2013

Mökkihöperöt täällä, again

Hei taas täältä korvesta,

Eilen postailin hieman mitä tänään piti tehdä, noh.. Tehtiinkö me siitä puoliakaan? Eip. Tai noh, periaattees kyllä me tehtiin se kaikki, mutta ei niin kuin alunperin piti. Samin piti alunperin nousta klo. 5 aamulla kalastamaan. Hrra nousi puolenpäivän jälkeen. Syyksi kertoi, että viiden aikaa aamulla kuulemma nähnyt ulos. Jännä juttu..

Lähdettiin aamupäivällä käymään Kuortin huonekaluliike, jos Taina saisi sen arkkupöydän? Hintaa oli nostettu n. 45€;lla ja myyjä sano, että saisin sen 30€ halvemmalla. Mitä vittua, viimeeks kun kysyin hintaa, niin arkku oli 290€, nyt mystisesti hinta olikin 335€. Ja myyjä oli vieläpä ylpeä tästä tarjouksestansa. Noh, arkku jäi kauppaan ja jään pohtimaan asiaa. Suunnittelin, että menisin huomenna uudestaan kauppaan ja kysyisin lähtisikö arkku 250€;lla kun ap hp oli kuitenkin sen 290€.. Mikäli ei lähde, niin arkku jääköön Kuorttiin.

Kuitenkin halusin vertailla hintoja, joten ehdotin kahdelle sankarille, että lähdetäänkö Mikkeliin tutkailemaan tarjontaa. Nää hörhöt oli heti messis. Ihmeellistä sakkia.

Kierreltiin Mikkelis erinäisiä kauppoja, ihmeteltii paikallisia ja leikittiin urakalla. Jengi saattoi ehkä ain välil kattella meitä kuin mitäkin hulluja, mutta meillä oli hauskaa. Sehän on pääasia, right?





Mikkelistä palattuamme päätimme lähteä pelastamaan avuttomia hirviä. Samikin oli mukana. Tosin me hurjimukset ajeltiin vain autolla ympäriinsä meiä möki seutuja ja tsekkailtiin näkyykö metsästäjiä / hirven ruhoja. Onneksemme emme nähneet missään vaiheessa kumpiakaan. Hermothan siinä olisi samantien mennyt!

Oltiin tällä pelastusoperaatiolla n. pari tuntia. Mökille palattuamme ruvettiinkin jo kalastelemaan ravuille syöttejä. Meiänhä piti saada rapuja, että voidaan pitää rapujuhlat! Nyt on syötit paikoillaan ja odotellaan mielenkiinnolla huomista, saadanko rapuja vai ei.. 

Sain muuten elämäni kalasaaliin tänään! Oikee jättiläisfisu! Paino ehk 5g ? Luitte oikein. Ikin nähny niin pientä sinttiä roikkumassa vielä koukussa. Huhu, pitihän se raukka päästä takasin kasvamaan. Ja jos muuten joku mietti sitä, että koskinko tänäänkään matoihin / kaloihin, niin en. Sami hoiti tämän osuuden kokonaisuudessaan. Enkä suostunut teurastamaan fisuja. Ylläri?



Katja ehdotti, että saunan jälkeen tesmailisimme kasvokuorintaa ja kosteuttavia kasvonaamioita. Jahas, seuraava tehtävä olikin siinä.

On ollu kyl ihan hirveet kuunnella iltapäivän ajan kuinka noi metsästäjät koirineen löytävät saaliinsa. " PAM, PAM ! " "VUHVUHVUH!"
Kuinkahan monta koiraakin näillä metsästysreissuilla kuolee? 

Nytkin pihalla on säkkipimeää, mutta yhä kuuluu aseiden ääniä. Millä helvetillä ne näkee tuol viel tähä aikaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti