torstai 26. syyskuuta 2013

Ihania "harrastuksia"

Heipsarallaa,

Kohtahan tää viikko on jo ohi, apua. Mitä mä oon saanu tehdyksi? No en yhtään mitään. Tai noh.. Ollaan Samin kans käyty kattelee muutamia asuntoja Vantaalta ja täytelty työhakemuksia. Nyt vaan odotellaan tuottaako ne tuloksia.

Huomenna alkaisi viikonloppukin ja mulla on jälleen kerran hurjaakin hurjempia suunnitelmia. Lähden mökille. Ha, siitäs saitte! Tänä viikonloppuna ei tule känniörvellyspostauksia, sry. Itseasiassa meillä on Katjan kanssa mökillä tärkeä tehtävä. Liittyy meinaan lauantaihin aika oleellisesti. Tiedättekö mitä tapahtuu nyt lauantaina? Alkaa nimittäin hirvenmetsästys! Ne raakalaiset ryömivät/juoksevat ampumassa viattomia eläimiä! Ja mikä tässä on pahinta? Meiä faija on antanut luvan niille tolloille pyssysankareille harrastaa tätä idiotismia meiä metässä! Ha. Me tullaan kyl Katjan kanssa pilaamaan teidän suunnitelmat. Ette tasan ammu yhtäkää hirveä meiä metissä. Siitäs saatte, ha. Musta on meinaan iha käsittämätöntä koko toiminta. On asia erikseen, jos nää hirvet tulis oikeesti ruoaksi, mutta valitettavasti liian moni käy metsästämässä huvikseen ja eikä edes käytä tätä lihaa mihinkään. Ei, tämän raadon viereen mennään poseeraamaan ja napsataan ikimuistoinen kuva. Ja tämä kuvahan tulee luonnollisesti facebookkiin koko kansan iloksi. Ja puhutaanko vähän siitä kuinka kauan nämä sankarit saavat luvallisesti harjoittaa tätä pyssyjen kanssa leikkimistä hirvien kustannuksella? Tämän vuoden loppuun! Niin kauan hirvien täytyy olla peloissaan metsissä ja odottamassa vain pahinta - milloin tulee kuulaa kalloon.









Pikaisella googletuksella näki aivan liian monta kuvaa näistä sankareista jotka ylpeänä poseeraavat saaliin vieressä. "I did it, muhahhaa". Mun ei varmaan tarvitse enää toistaa itseäni ja kertoa mielipidettäni asiasta. Ainakin toivon niin.


Mikäli siis olet menossa viikonloppuna metsästämään Kuortin suuntaan, niin valmistaudu siihen, että saatat törmätä kiukkuisiin sisaruksiin. Ja mieti myös kaksi kertaa, että onko saaliisi menossa todella tarpeeseen, vai haluatko vain valokuvia joiden avulla voit kerskailla kavereillesi. Jälkimmäistä me emme meinaan sulata.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti