maanantai 9. syyskuuta 2013

Rappiolla on hyvä olla

Kukkuu,

Olipahan taas viikonloppu. Katja jäi Lahtee pitkästä aikaa viikonlopuksi, niin päätimme käyä pihalla tuulettumassa. Olihan tääl myös Lahen taiteideyöt myöskin. 


Katja halus hirveesti, että käytäis Kokomos testaamassa viina ämpärii. Makustelin hetken asiaa, kunnes päätin että tää täytyy koklaa. 


Ja mikä ämpäri sieltä saapuikaan? Mojito ämpäri. Tätä ennen en oo juuri perustanut koko juomasta. Ämpärillisen jälkeen voin todeta, että sehä oli hyvää! Mut skidisti kyl harmitti ku tilattii eka ämpäri ja näin ämpärin koon. Kuvittelin, että saatais paljon massiivisempi, mut eih.. 


Yhtäkkii olinki jo sopinut, että eräs mu frendi pamahtas paikalle. Siinhä me loppuje lopuks istuttaa, meitsi, katja ja kolme äijää. Istuttii sen aikaa Kokomos, et me juotiin Katjankaa toiset ämpärilliset. Pitihän meiä meinaa koklaa toinenki ämpärillinen ja kysellä eri vaihtoehtoja!


Tää toinen ämpärillinen oli mansikkaa. Niin jäätävän pahaa, että tän juominen oli tuskaa. Näin silmissäni koko ajan "32€, juo Taina!" Eli periaatteet iski. Se mist oot maksanu, sehä kans juodaa. Okei, maksettiin noi kyl puoliks, mut silti!


Seuraavaks ohjelmas oli baarinvaihto. Tanssittiin, naurettiin jne. Katja piti äijille seuraa kun mä juttelin välillä muiden kanssa. Liian nopeasti tuli pilkku, et pitäs mennä kotiin. Vilkasin Katjaa ja äijii, ne ei kestäny enää jatkoja. Siispä päätin etsiä omat jatkoni! Tutustuinpa matkanvarrella äijäporukkaan; muutama oli ruotsista, norjasta ja virosta. Kysyivät lähdenkö mukaa jatkoille. Mietin hetken, että tää on nii idioottijuttu, että meitsi oli jälleen kerran messis! 

Mulla oli pieniä ongelmia ajoittain keskustella herrojen kanssa, koska siinä jurrissa alkoi sanat hukkumaan. Onneksi herroille tapahtui sama asia :)

Helarieksi esitellyt herra piti mulle seuraa loppuun saakka, kun muut painuivat nukkumaan. Hän oli esitellyt itsensä ruotsalaiseksi ja enkös mä sönköttänyt vähän ruotsia herralle. Olihan mulla nyt mestari opettamassa! Paska juttu oli vaan se, että hän ei puhunut sanaakaan ruotsia.. Hän olikin virosta ja syyksi miksi hän huijasi mistä on kotoisin oli se, että aina kun hän oli sanonut naisille olevansa virosta, naiset karkasivat. Kun taas sanottiin olevan ruotsista -> naiset hyppi suorastaan syliin. 


Painuin himaan nukkuilee aamusta ja huomasin Katjan tuoneen äijät meille. 2 oli sammunut ja 2 pystys. Yks äijist alko ristikuulustelee missä mä olin ollut ja kenenkanssa. Mitä helvettiä se sille kuulu? Joten saatoinpa heittäytyä sillä sekunnilla aika ilkeäks ;p Eikä asiaa yhtää auttanut se, että yks äijist just purjos meiä keittiölavuaariin! Äijä yritti sepustaa, että siivoo ne. Käskin tympeesti suksia helvettiin, että htja Taina pääsee siivoamaan..

Seuraava aamu? Broidi tuli aamust himaan ja samalla jätkät lähti takas kohti Heinolaa. Katja kerto, että Jasu tulis meille illalla tsekkaamaan Lahe yöelämää. Fuu.. Illal uusiks ulos. 

Ilta oli tuloillaan ja päätettiin kokkailla ennen ku Jasu tulee meille. Drinksut käsiin siis ja kokkaamaan! 



Jasu ei osannut tulla juna-asemalt meille. Itseasiassa nti käveli asema portaat alas ja se oli siinä. Katjan kaa palloitii pitki asemaa ja yritettii löytää ntiä. 

Päädyttii Pikkuvesijärvelle istuskelemaan ja naureskelemaan meiä urpoille jutuille. Kuunneltii musaa ja lauleskeltiin. Nähtii monen monet tappelut, osan jopa kuvasin. Kuinka monessa me oltiin? Ei ihme kyllä yhdessäkään!


Miten loppuilta meni? Noh, oltiinha me kaikki vähä jurrissa, mut häpesin nii paljo Katjan kaveria. Hän oli päättänyt, että tnään lohkee. Miten nykyajan sinkkunainen sitten hankkii itselleen miehen? No tietenki huutamalla pitkin kujia "mä haluun miestä!" ja tietty pysäyttämällä kaikki urokset kysymällä "mennääks panee"

Mä oon niin ens viikonlopun kiltisti kotona enkä huitelemassa pitkin Lahen katuja. Oikeesti. Enkä myöskään lähde hetkeen Katjan kavereiden kansssa ulos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti