sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Tainan viikonloppu

Heips taasen!

Tein eilen testin teille rakkaat lukijat. Halusin nähdä nouseeko jonkun ohjeen myötä kävijämäärät, eli toisinsanoen mikä teitä kiinnostaa. No voin sanoa, ettei teitä kyllä kiinnosta pihviohjeet :D Ei kyllä muakaan, ainakaan näin blogimielessä.

Mites mun viikonloppu on mennyt ?
Perjantaina oleilin kotona, ajatuksena että olisin lähtenyt ulos. Noh, jäinkin kotiin viettämään iltaa Rikun kanssa. Eilen korjasin asian ja lähdin (jälleen kerran) Jasminin kanssa ulos. Aloittelimme ensiksi meillä ja suuntasimme kohti Tikkurilaa. Enpä ole ennen käynytkään Vantaan hotellin baareissa ! Syynä on ollut ihan hinta. Musta on jäätävää maksaa yli 10€ siitä, että pääset baariin sisään. En tiedä oletteko koskaan käynyt kys.paikassa. Baareja on sisällä kaksi eri kerroksissa. Ylemmässä kerroksessa on selkeästi vanhempaa väkeä, mutta seassa myös nuoria. Alakerrassa taasen ei juuri näy vanhempia ihmisiä ja nuoriso on valloittanut tilat. Eilen kylläkin nähtiin joku papparainen joraamassa "nuorten tiloissa". Mikäs siinä, toivottavasti oli hauskaa! Täytyy myöntää, että oltiin ihmeen kiltisti Jasminin kanssa. Ei ollut edes kova humala päällä. Ehkä sellainen pieni sievä ? Jos multa kysyttäis mennäänkö uudestaan Hotellille, en tiedä mitä vastaisin. En nähnyt siinä paikassa mitään eroa muihin baareihin. Miksi ihmeessä siis maksaisin yli 10€ että pääsen baariin sisään, kun pääsee halvemmallakin ? Täytyy alkaa ajattelee jokaisen euron perään, kun nyt ollaan opiskelijoita eikä rahaakaan voi olla liikaa. Varsinkin kun kävin shoppailemassa viikonlopun aikana vaatteita. Rahaa paloi n.200€. Ja suurin osa rahoista meni itseasiassa alusvaatteisiin, koska en shoppaa näitä mistään h&ms;tä, vaan kunnon liikkeistä.

Ainiin, kävinpäs myös tosiaan Tuulin kanssa J-päässä Kin sushissa. Miksei Vantaallakin voisi olla tuollaista sushi paikkaa ? Valinnanvaraa on paljon. Tiedä edes mitä ne kaikki sushit on, mutta mikäs niihin tutustuessa !





Entä tänään ? Tänään ajattelin rentoutua eilisestä ja muutenkin kuluttavasta viikosta. Tiedossa on jalkakylpyä ja muuta herkkua. Näitä tulee tehtyä aivan liian harvoin! Täytyy myöskin ostaa lisää jalkakylpyhiekkaa, että tätä nautintoa voi harrastaa useammin. Samalla kun tässä teen jalkakylpyä katselen kun Riku pelailee Black Ops 2;sta. Kelpaa!





Nyt laitan koneen pois ja keskityn tähän peliin & seuraan. Katsellaan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti