sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiänen

Osa on kysellyt multa mitä Pikku S;lle kuuluu nykyään. Noh, Pikku S ei osaa päästää irti kaveripiiristänsä ja tämän takia hän mitä luultavimmin vajoamaan syvemmälle suohon. Ollaan koitettu auttaa niin paljon kun pystytään, mutta en minä voi passittaa toista väkisin esim. hoitoon. En ole ainoa S;n ystävä, joka on huolissaan. Kaikki ovat, siis nyt puhun oikeista ystävistä. En niistä piripäistä, jotka vain hyväksikäyttää S;ää.

Pikku S käy nyk. psykologilla kerran viikkoon ja on saanut lääkityksen ahdistukseen / paniikkikohtauksiin. Itse pelkään vain, että se lääkitys jaetaan "ystävien" kanssa.

Pikku S tosin meinasi joutua jo suljetulle hoitoon, mutta ei suostunut siihen, valitettavasti.

Kunpa S ymmärtäisi miten urposti toimii, mutta toivonen liikoja. Muutama päivä sitten S oli taas pitkin Pk-seutua örveltämässä.. 

Tänään ainakin tiedän ettei S voi örveltää pitkin ojia, sillä hän tulee meille syömään yrttilammaspataa ja siinä samalla katselemme ainakin viimeisimmät Twilightit :) 

Mites muuten mun pääsiäinen on mennyt ? Noh, töitä tehdessä. Yllättykö kukaan ? Ha, en uskonutkaan. Eilen luettii luokkalaisten kanssa ensviikon kokeeseen viinin kera. Tai mä olin kyl ainut joka sitä viiniä lipitteli, ja lipittelinki hurjan lasillisen.. Opiskelujen päätteeksi käytiin Helsingin Coloradossa muutamalla ja sitten kotiin tyytyväisenä. Kellotkin käänty tänään, joten heräsin klo 12.30.. Faaaak..

Nyt täytyy mennä taas, pitää meinaan lähteä pikkuhiljaa Rikun mummelille ja siitä sitten hakemaan Pikku S meille. Hyvää pääsiäistä kaikille ! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti