tiistai 5. maaliskuuta 2013

Koska tämä ei ole viikonloppu blogi

Hohhoijaa, uusi viikko jälleen kerran käynnistynyt. Ollaan vasta alkuviikossa ja mä oon iha kuitti ! Eikös tässä kohtaa pitäisi olla vielä täynnä energiaa ? Joo, en ole. Eilenkin oli koulua 8-16, tänään taas onneksi ei. Pääsin nimittäin jo klo. 12 ja piti lähteä samointein kotiin kahvittelemaan meidän kiinteistövälittäjää. Kahvittelun syynä oli se, että meidän sopimus oli päättymässä, itseasiassa olisi päättynyt huomenna. Välittäjä tietenkin halusi tulla keskustelemaan tilanteesta missä olemme. Asuntomme on meinaan ollut myynnissä nyt 3kk ja yhtäkään tarjousta ei ole tullut vaikka kävijöitä on ollut jonkin verran. Jopa yksityisnäyttöjä ollut nyt kk sisään mukavasti. Hän halusi keskustella mistä tämä johtuu ja mehän keskustelimme.


Syitä
1. Samassa pihassa on paljon muitakin asuntoja myynnissä (3kpl + meidän asunto)
2. Ajoitus on huono, alkuvuodesta ei pahemmin tehdä asuntokauppoja
3. Syy tuntematon

Hän halusi painottaa, että asuntojen myynti on hektistä puuhaa ja myöskin sitä, että meillä on yhteinen päämäärä. Saada asunto myytyä. No shit ? Tällä hetkellä asuntomme on myynnissä tarjouskaupassa ja kerroin, että se päätös saattoi olla virhe. Tuntuu siltä, että ihmiset ei uskalla lähteä tarjouskilpailuun. Tähän on kuulemma tulossa muutos. Meillä oli mm. eilen yksityisnäyttö ja tämä pariskunta olisi ostamassa / tarjoamassa meidän asunnosta X-summan rahaa. Ainoa homma mikä hidastaa tätä prosessia on se, että heillä on oma asunto myymättä. Itseasiassa he eivät ole ehtineet edes laittaa asuntoansa myyntiin.Sovimme nyt välittäjän kanssa, että hän saa jatkaa vielä yhden kuukauden ja yrittää myydä tämä asunto pois. Mikäli hän ei onnistu vaihdan välittäjää / firmaa. Mikä tässä välittäjässä oli huvittavaa oli se, että hän alkoi suunnittelemaan meidän tarpeisiin sopivaa asuntoa, jonka hän voisi välittää meille vaikka olen painottanut aika huolella, että seuraava asunto tästä on vuokra-asunto. Välittäjä siis henkeen ja vereen voisi sanoa ?

Tahtoisin jo muuttaa pois täältä. Olisi mukavaa luksusta jos asunnossa oli sauna ! Ai jumankekka. Kylminä talvipäivinä saunan lämpöön. Voisi toimia aika prkl;n hyvin... Voisiko joku siis nyt ostaa tämän asunnon pois, että Taina saisi asunnon saunalla? Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti