tiistai 19. maaliskuuta 2013

Liikaa kokeita


Yövuorot on ohi ja koulu on jälleen alkanut. Eilen aukesi fuasin kesäopintojen ilmottautuminen. Pelkään että otin liikaa itselleni kursseja kesäksi, kun teen kuitenkin 100% työlistaa kesän, kuten monet muutkin. Mitkä ihmeen kesäopinnot? Fuas? Klikkaa TÄSTÄ päästäksesi tutkimaan mistä on kyse :)

Mitä kursseja sitten otin ?
Seksuaalisuuden historia, kulttuuri ja käsitteistö, 3op
Farmakologia, 2op
Hoitotyön etiikka, 5op

Yht. 10op         1op = 27h opiskelua

Kyseessä on kuitenkin verkkokursseja ja voin opiskella aikalailla omaan tahtiini. Ei siis hätää, toivottavasti ?
Kaikki nämä kurssit olisivat joka tapauksessa syksyllä, joten nyt kun opiskelen nämä asiat kesällä niin mun ei tarvitse opiskella niitä enää silloin. Eli nopeutan vähän opiskeluita :)




Kävin sunnuntaina kun pääsin yövuorosta Pirilän Kukkatalossa shoppailemassa kukkia kotiin näin kevään kunniaksi. Enpä ookkaa ikinä ennen odottanut kukkakaupan edessä, että he viitsivät avata liikkeensä. Olin yksin. Sunnuntai aamuna. Hyr, musta on tullut mummo ! Mielummin sanoisin, että hakkasin alkon ovia sunnuntaina epätoivoissani kun halusin lisää juotavaa tms. Mutta ei, meikä venailee että saisin siistejä kasveja kotiin. :D



Tänään oli taas yksi koe, hoitotieteen teoria koe. En osaa yhtään sanoa miten meni, enkä halua edes arvailla. Yleensä kun arvailen, että koe olisi mennyt hyvin on totuus aivan toinen. Joten jos nyt sanon, että koe meni penkin alle, niin saisinko K5 ?( Arvosteluasteikko 1-5 )

Ylihuomenna olisikin kaksi koetta. Apuwa. Nyt on taas mun aika karata nukkuilemaan. Aivan, tässäkin asiassa oon nykyään mummo. Meen nukkumaan ennen klo. 22 joka tuntui vielä vuosi sitten täysin mahdottomalta ajatukselta !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti