perjantai 23. marraskuuta 2012

Yesterday

Oltiin eilen Senjan kanssa Jumbossa ja käytiin kahvittelemassa. Kävimme myös trokkaamassa muumimukeja ihmisille, ketkä olivat jo maksaneet tililleni tämän hyvin. 10kpl Hurraa mukia lähti meidän mukaan.. Seuraavaksi huomasin pummivani Prisman tyäntekijältä pahvilaatikkoa, kun tämä tyhjensi laatikoitaan joulukinkuista. Työntekijää "pikkasen" hymyillytti kun kurkkasi meidän koriin..  Senja kääri mukit papereihin. Mun kääriminen näytti kuulemma säälittävältä? Täytyy vkl aikana lähetellä mukit uusille omistajilleen..




Osallistuin muuten myös n. viikko sitten "muumit vaihtoon" rinkiin. Eli tulee paketti missä on sovittu määrä tai sovitun summa edestä muumitavaraa. Meidän setin Arvo oli 80e. Setistä saa vaihtaa vaikka kaikki mikäli haluaa. Mutta pitää laittaa saman arvon edestä takaisin tavaraa settiin mitä ottaa ja lähettää seuraavalle joka on ringissä. Sain eilen setin postista. Itseasiassa olin unohtanut jo koko jutun! Mietin kuka ihminen lähettää mulle paljon lahjoja.. Heh, ei se mennyt ihan niin!
                                                        Tässä piksii mitä setissä oli.

Kuvan pakettia ei saa avata ennen Jouluaattoa. Riskipeliä siis. Paketin arvo on 30e. Korttiin oli kirjoitettu tällainen vihje " Jotain maistuvaa, pientä ja jouluista. Himoa tyydyttävää :D Silmää miellyttävää"

Vihjeiden perusteella oon aika varma, että paketissa on jotn syötävää. Esim. suklaakonvehtirasia? Anyway, valitsin paketin. Mietin pitkään olisinko halunnut lusikat, mutta en halua ottaa riskiä, että alkaisin niitäkin keräilemään. Olisin ehkä toivonu setti missä ei ole olleenkaan syötävää. Tuntu että kaikissa noissa jutuissa oli syötävää.

Käydäänpä setti läpi! Eli kaikki noi jutut oli pusseissa missä oli numerot. 6 pussia + lahja.

1. Pussissa oli muumikalenteri, pussin arvo;17€
2. Pussissa lusikat, pussin arvo;12€
3. Pussissa joku muumilehti+kortti? Pussin arvo;6€
4. Pussissa muumihiekkakakku muotteja, muumi avaimen perä sekä viknglinen lahja kortti. Lähtö Turusta. Pussin arvo; 8€
5. Pussissa muumikertakäyttölautasii+tikkareita, pussin arvo;3€
6. Pussissa tähtimuumirasia, pussin arvo; 4€





Kuvassa on muuten Riku. Tämä piksi on otettu tasan vuosi sitten! Jätkä oo muuttunu tippaakaan.. Tykkään tost pipost. :)





Täytyy alkaa valmistautuu töihin lähtöön.. Hurr.. Niin ne vapaapäivät loppuu. Ilkeetä. Ei siin, katsellaan taas!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti