keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Lovely day

Tänään oli vapaapäivä töistä ja sehän kelpasi! Päivä meni systerin ja mamman kanssa. Aloitimme päivän kirppiskierroksella. Meidän perinteiseen kirppiskierrokseen kuuluvat Tuusulan Femmatori sekä Keravan Oliver. Femmikseltä ei tarttunut mitään mulle mukaan. Ainoastaan ehkä pieni vitutus..


                                    Tämä "burberryn aito" peitto oli syypää pieneen vitutukseeni..

Ensinnäki, peitosta oli leikattu kaikki laput pois, mitkä todistaisivat peiton aitouden. Kuka helvetti leikkaisi nämä laput jos peitto olisi aito! Eli sieltä ihmiset ostamaan ihana AITO peitto mukaan ;)))

Seuraavaksi suunnistimme Oliverille, josta mä pitkään aikaan löysin itselleni jotain. Mekon! Vai onko se paita.. ? En tiedä, mutta hemmetin jees se on. :)


Tämä mekko/paita oli kyllä todellinen löytö. Käyttämätön, oikea hinta näkyy kuvassa ja kirppiksellä tämä ihanuus maksoi vain 5€ ! Onnistuneen kirppiskierroksen jälkeen suuntasimme Tarjoustaloon, hakemaan mulle ja mammalla lankoja, että voisimme kutoa. ( Aivan, mä oon alkanut kutomaan :) ) Systeri tais ostella jtn turhaa, en muista mitä. Seuraavaksi suuntasimme Jumboon tarkoituksena hakemaan yksi muumimuki sekä Katjan (sisko) piti päästä tuhlaamaan brand galleryyn saamansa lahjakortti. Lahjakortti saatiin tuhottua guessin hameeseen (80e) ja minä sain muutamat muumimukit! 

Kävimme tietenki syömässä La famigliassa. Oli nannaa ruokaa, muutama kuva alkuruoista, olkeepa hyvät.
                                           Alkusalaatinjämät. Musta tää oli silti kivan näköne! :)
                                                                          Carpaccio

                                                         Guess what? Gorgonzola Escargots !

Ruoat olivat älyttömän hyviä. Yritimme Katjan kanssa saada mamma maistamaan etanoita, tuloksetta.. Kuulemma oksentaisi jos joutuu ajattelemaan enemmän etanan syömistä.. ? Omituinen nainen! Ja kaikista huvittavinta oli se, ettei meiä äiskä oo koskaa ennen ollut ravintoloissa. Sen näköstä se touhukin oli. Hauskaa musta oli se, että kun tilasimme viiniä etanoiden kanssa, niin äiti kysy "Voitko sä ajaa enää autoa?" Joo, olimme siis mun autolla liikenteessä. Mut hei, kyseessä oli kuitenkin YHDESTÄ lasillisesta.. Haha! No, otti sentää mamma kanssa viiniä, sen lasillisen. :)

Bongasin stokkalta tämän tarjottimen. Kuten kuvassa näkyy hinta 30e, niin tässä ois muumi tarjotin huutonetistä. Sama tarjotin, "hieman" eri hinnoissa..

Nyt voisi mennä hetkeksi ihmettelemään maailman menoa muualle. Palataan taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti