torstai 29. marraskuuta 2012

Ohi on!

Viimeinen yövuoro vietetty työmaalla ja nyt alkaa ansaitut vapaapäivät! Viime yönä en ole leiponut, vaan touhunnut työtoverini kanssa kaikkea muuta kehittävää. Mitä kaikkea olemme siis tänään tehneet? No minäpä kerron! Saimme ahaa-elämyksen, että laitetaan meidän kansliaan verhot, koska kansilassa kaikuu ikävästi.. Noh, tuumasta toimeen, eikös vain? Ensiksi huomaamme, että verhonipsut eivät riitä. Yritämme laittaa verhotankoihin lisää.. Eih, nää on väärän mallisia ja nää taas liian paksuja.. Hei, keittiössä on oikeanlaisia nipsua! Haetaan ne! Ensinnäkin mikä operaatio pelkästään tämä homma oli. Ei niitä nipsuja niin vain otettu pois, koska verhotanko oli seinästä seinään pultattu kiinni eikä nipsuilla ollut tilaa tulla vekka. N. 30min-1h askartelimme, että saimme nipsut pois! Seuraavaksi oli vuorossa sitten verhojen laitto. Operaatio sekin, kun yrität hiljaa liikutella isoja tikkaita ympäri kansliaa, joka on aivan täynnä.. Tavaroiden siirtelyy jne.. Ei kivaa hommaa. Miks helvetissä me ees tähän ryhdyttiin ?


                                                                     Yövuoro fiiliksiä :D

Mitähän muuta tarinoisin.. Ainiin, kävimme kiivaan keskustelun eilen vanhempieni kanssa. Kävimme mm. Oklahoman menun läpi, ei kuulemma ole mitään syötävää heille sielä.. Näin ollen joudun ikäväkseni kertomaan, että joudun perumaan pöytävaraukseni ja menemme johonkin "ravintolaan" jonka nimeä en aio mainita, koska se ei ole sen arvoinen. Vanhempieni mielestä ruoasta ei voi jättää jotain pois, koska sitten maksaa turhasta. Esim. fatsi ei voinut tilata hyvää pihviä, koska siinä ohessa olisi tullut vuohenjuustoa. " Mä en mitään vuohenjuustoja syö. Hyi helvetti! " Damn, oltais nii Katjan ja Samin kanssa haluttu Oklahomaan.

Kohta alkaa meiä kämpässä yksityisnäyttö ja mun pitäs paeta paikalta. Onneksi nousin niin aikasin pystyyn, että kerkesin rauhassa siivoo koko huushollin ja nyt jumitella tässä. Sovittiin Rikun kanssa, että mentäs siks aikaa kiertelee kirppiksii. Herra haluaa etsiä vinyylilevyjä..

                    Tässä kuva kun olin saanut "jonkilaisen" kokoelman kasaan. Mukeja keräilty 2kk.

Nykyään tietenkin mukeja löytyy enempi. Itseasiassa mun leNpparimuki ois tarjouksessa iittala outleteis! Eli siis mun lemppari on tuo Saippuakuplia Pikkumyy <3 Kuppi maksaa nyt outleteis 10e kpl. Täytyy mennä muutama ehkä hakemaan...? :)

Nyt täytyy mennä pukeutumaan & valmistautumaan ennen ku jumitun tähän kokonaan.. Väsyttää.. On tää rytmin kääntämine aina joskus perseestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti