keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kaksi yövuoroa jo takana! Onneksi meidän osaston yöt ovat rauhallisia, niin sain rauhassa leipoa kuivakakkuja niihin pikkujouluihin mistä jo mainitsinkin. Tosin, en leiponut ensimmäinsenä yön' niitä kaikkia vaan 3kpl piimäkakkuja. Syy miksi näin toimin oli ihan puhtaasi kiinnostuksen lopahtaminen. Tein molempina öinä kakut yksin, kollegani tuumaili ettei ole leipuri ihminen ja yliyökkö pysytteli muutenkin poissa silmistä niin en viitsinyt edes kysyä. Seuraavana yönä olikin jäljellä 3kpl pahoilaiskakkuja + 1 extra kakku hlökunnalle jota multa pyydettiin. Sain kakut ehkä liian nopeasti tehtyä, koska kello oli vasta 23 kun olin jo kakkuineni valmis. Tämä extra oli tarkoitettu työvoima avuille, jotka jeesivät meitä 2päivää, kun meidän suurin osa omasta jengistä oli kouluttautumassa.

Sain muuten varattua pöydän perjantaiksi Oklahomaan vaikka oli jo "hieman" toivotonta. Eivät meinanneet antaa millään pöytää meillä siksi päiväksi, kun oli jo niin täyttä. Saimme pöydän sillä ehdolla, että poistumme ennen klo. 18;sta, jonka ei pitäisi tuottaa meille ongelmia.



Eli tuonne kokoontuu perjantaina koko meidän perhe! Harvinaista, että saatiin myös broidi messiin. Ei kyllä suostunu ekalla kerralla ku kysyin, olis tahtonut syödä Kaisaniemessä jossain raflas pässinkiveksii.. Mutta tosiaan, perjantaina meidä fatsi(=faija) pääsee ekaa kertaa elämässään ravintolaan syömään! Nyt ei siis lasketa mtn pizzerioita yms.. Itseasiassa koko ravinola idea piti toteuttaa fatsinpäivänä, mutta vieppä ravintolaa ihminen kellä on toinen poski aiiivan turvoksissa ku hammas o nii tulehtunu. Joo, ei vissii viedä. Elikkä nyt päästää raflaan <3

                        


Mä en jaksa odottaa viikonloppua ! Perjantaina Oklahomaan ja lauantaina pikkujoulut.. <3 Tahtoo nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti