maanantai 26. marraskuuta 2012

Viikonloppu ohitse ja sehän menikin aika työpainotteisesti. Eilen meillä oli toinen asuntonäyttö. Tällä kertaa oli katsojia! Yksi perhe haluaa vielä oman näytön. Olivat kehuneet meidän kotia ihanan kodikkaaksi :) Nice. Ehkäpä niitä tarjouksia tästä huushollista alkaa tulemaan pikkuhiljaa. Hyvähyvä. Juteltii muute eilen aamul Rikun kanssa näistä asuntoasioista. Kerroin eräästä rivari kolmiosta (vuokra-asunto) mitä oli jonki aikaa sitte tarjottu mulle. Keskusteltii hinnoista yms, niin yllätyin että Riku piti tätä nyk. asuntoo fiksumpana? Riku siis ei ole aiemmin ymmärtänyt juuri omistusasunnoista. Tai en tiedä onko ymmärtänyt, ei vain ole pitänyt sitä fiksuna. Riku aina joskus sanoo, että nää asuntojutut on mun "harrastuksia" :D Kallis harrastus siis mulla. Ainakin hänen mielestään.
Lauantain suoritettiin Katjan muutto loppuun. Nyt sen ent. kämppä on ihan tyhjä & siisti. Kyllä siinä oliki hommaa jonki verra. Muuttajia meitä oli meiä perhe. Katjan kaverin piti tulla jeesii, mutta ei koskaan "ehtinyt" paikan päälle.. No mut kuitenkin, muuton jälkeen touhusinki hetke Jasminin kanssa. Ja nyt on pakko kehua.. Lauantai ilta ja me OIKEESTI otettii vaa yhet! Varmaa ikin oltu noi iisisti ku ollaa vietetty iltaa yhessä. Se Jasminin drinksu mink se teki oli kyl tosi nannaa. Ois kieltämättä tehny mieli juua paljon enemmä, mut pakko oli jättää siihen yhteen kun oli seurv. päivänä töitä sekä asunnon siivoaminen tekemättä. Nooh, ens vkl päästään jorailemaan pikkujouluissa! Niitä odotellessa siis..

Mitähä muuta..Tänään pitäisi pakata 11kpl muumimukeja ja postitella ne uusille omistajilleen. Saas nähdä onnistunko pakkaamaan miten hyvin ne. En ole ennen meinaan lähetellyt mitään särkyvää postissa. Yhden mukin omistaja ei oo viel maksanut mulle, joten hänen mukinsa saa odotella täällä niin kauan kunnes maksu näkyy tililläni. Tai sitten perun kohta kaupat, kun maksua ei näy.

Tänään alotan yövuorot. Juurihan mä lopetin viime viikon ti valvonnan, mutta nyt alkaa uusiksi. Pitäis leipoo 6kpl kuivakakkuja osaston pikkujouluihin. Toiv. mun yötyötoveri (en tiä kuka, tulee toiselta osastolta) jeesis leipomisessa. Tuo leipominen nyt kuuluu osaston yötehtävään, joten voisin saada yliyöhoitajanki leipomaan mun kanssa..? :) En oo ikin tehny kuivakakkuja. Noh, tänään tulee tehtyy useampi. Laitanpa muutaman kuvan kakuistani mitä oon väsännyt tänä vuonna. Niin saadaa vähä piksejä tähänki päivitykseen ;)


                                           
                                         


                                    















                                                                   

2 kommenttia:

  1. Apua nyt on niin hyvännäkösiä kakkuja kuvissa, että tuli ihan kauhea makeanhimo!


    http://fanskufanni.blogspot.fi
    KISS MY FASHION!

    VastaaPoista