tiistai 20. marraskuuta 2012

Muumii, muumii <3

Olenkin kirjottanu tänne tosta salainenmuumi ystävä paketti hommasta. Noh, tänään tuli tekstiviesti postista, että meikällä ois pukettia siel! Pohdin ku heräilin, että oiskohan tää paketti nyt tältä muumiystävältä.. En voinut olla varma, koska odotan muitakin puketteja postista. Eihän siinä auttanut muu kuin lähteä hakemaan paketti pois. Pelkästään kun näin paketin, arvasin että nyt tuli muumiystävältä pakettia.. Aivan ihana! Pakkohan mun oli välittömästi avaa paketti, vaikka meninki vanhemmilleni kylään.. Kukaan kestä tämmöstä jännitystä!

                                                      Kuvaa paketin ulkonäöstä <3

Paketin sisältöä, ihania juttuja! <3

                                                     

                                           Ehdottomasti paketin ihanin juttu. Muumikorvikset!
                                               
                        Pahoittelen kuvissa näkyvää sotkua, mutta taisin olla liian tohkeissani tästä                                                                    paketista miettiäkseni näkyykö kuvissa..
       
Sitten muihin juttuihin.. Tänään lopetin nyt yövuorot, eli rytminkääntäminen normaaliksi edessä. Huomenna olisi tarkoitus mennä äiskän kanssa käymään eri kirppiksillä ja muutamissa kaupoissa. Saas nähdä jaksaako sisko nousta ylös ja lähteä mukaan. Tahtois kuulemma meiä mukaan, mutta sillä on viel yövuorot päällä, ni katotaan katotaan..


Se ois nyt ruoanlaittopuuhat edessä, niin pääsee katsomaan leffaa viel illalla! Nähdään taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti