sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Töitä ja opiskelua..

Tiedättekö mikä on helvetin ärsyttävää ? No se, että heräät keskellä yötä johonki meteliin! Viime yönä heräsin klo. 05:15 siihen, että jotkut sankarit olivat pitäneet koiriansa ilm. vapaina ja nämä koirat taistelivat sitten toistensa kanssa. Jumalauta mikä meteli! Omistaja ihan rauhassa sipsutti hakemaan koiransa pois. Toiv koirille ei käyny pahasti, mutta omistajia voisi mätkäyttää muutaman kerran päähän. Mitä vittua ihan oikeasti ! Ihmiset nukkuu (normaalisti) tuohon kellon aikaan ! Eli terveisiä kahdelle urpolle.

Mitäs muuta tänään tai koko viikonlopun aikana ? Mun aika on jälleen kerran mennyt töiden kanssa. Ja arvatkaa kuka urpo meni ottamaan lisävuoroja ? Niinpä..

Jos jotain hyvää pitää kirjoittaa, niin sain tänään pestyä Ginan häkin neidin avustuksella. Tosin Gina halusi vain sotkea ja järjestää mulle vielä enemmän tekemistä.. Gina on siis vapaana aina kun häkkiä pestään. Ntiä ei  voi pitää häkissä kun sitä siivotaan, koska muuten pupu on koko ajan edessä eikä häkin tyhjentämisestä tule mitään.. Nyt Gina puri jätesäkkii reiän, minne heittelin lapiolla paskasia puruja. Arvatkaa huomasinko tämän kun häkki oli siivottu ja olin viemässä säkkiä pois ? Jep ! Arvatkaa siis oliko yksi huone puruje peitossa ? Jep! Gina tyytyväinen ? Jep ! Tietenkin veijarijänis pomppi muutenki jaloissa ja tutkaili tarkkaan mitä hänen kodillee tehdään.. Sry pupu, se piti pestä.

Nyt stressaan järkysti huomisesta kokeesta. Apua. Meen lukemaan!

Ps. Googlettakaapa " Dogs fighting " Järkyttäviä kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti