perjantai 5. huhtikuuta 2013

Muumeilua

Muumipaketti tuli tänään ja kuvassa näkyy mitä sieltä löytyi. Elikkä, 1 emal muumimuki, 4 muumimukia (seikkailu, hurraa, primadonna, hosuli), paaaljon lusikoita, Pikku-myy pääsiäismuna, tyynyliina, hiirimatto (sarjakuva, musta), muumipeikko lautanen, teerasia ja toinen kippo. Tämän paketin arvo on 200e.

Kuvasta uupuu muumimukeja joita EN ottanut, vaan ehdin jo pakata ne pois. (hurraa, primadonna) Otin itselleni muumipeikko lautasen ja tilalle laitoin poliisi kulhon, joka näkyy kuvassa.


Nämä kulhot ja mukit ostin tänään kun olimme siskon kanssa shoppailemassa Jumbossa. Ja mun ku EI pitänyt ostella lautasia.. Helvetti. Tää muumeilu karkaa käsistä.. Niin kauan kun sentään pidän lautaset KÄYTÖSSÄ sallittakoon se, okei? Kuvassa myös matalalautanen, jonka otin kiertopaketista :) Uudet muumini siis! <3
Ehkä en olisi ostanut tänään muumeja, mutta Jumbon Iittalassa on remonttimyyynti, kaikki tuotteet -50% ! Normaalisti kun kulho maksaa n. 20€, niin tänään se maksoi 10€. Arvatkaa vaan, oliko liikkees YHTÄKÄÄN muumimukia ? Noei! Mukit ostin Anttilasta 11€/kpl. :P

Mutta nyt ihanat lukijat menen tekemään meille ihanaa sapuskaa, jonka jälkeen syvennymme elokuviin. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti