torstai 11. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnassa

@ Tuusulan Femmatori

Heipsan ! Mennyt taas aika jonnekkin.. Alkuviikosta kävin ystäväni kanssa kirppiskierroksella. Huvitti, että heti kun Anttilassa on  11€/kpl ja tarjoustalossa 10€/kpl perusmuumimukit niin johan nämä ilmestyvät kirppiksillekkin. Eikä muuten yhtään halvemmalla, vaan samalla hinnalla. Eli siis, joku ilm. laittanut vanhat mukinsa myyntiin ja käynyt hakemassa itselleen uudet mukit kotiin.. Eikös kirppiksillä pitäisi olla halvempaa kuin kaupoissa, vai oonko käsittänyt taas jotain väärin ?

@ Vantaan Sunkirppis

Korsoon on auennut uusi kirppis, nimeltänsä Sunkirppis. Käytiin sitten tämäkin paikka tsekkaamassa ja vaikuttaa hyvältä paikalta ! Kunpa vain useampi myyjä löytäisi paikan, niin kaikki pöydät olisivat täynnä. Meinasin itsekkin harkita, että varaisin pöydän sieltä, mutta viikkovuokra on 37€/vko. En halua maksaa sellaista rahaa, kun Keravan Oliverilta saa viikoksi pöydän 35€. Halvempi ja tunnetumpi kirppis, joten myyjälle parempi vaihtoehto. Varasin siis Oliverilta 2 pöytää itselleni sekä siskolleni. Pöytiä olisi saanut vaikka heti, mutta en ole ehtinyt edes miettiä mitä myisin, niin n.3viikon päästä on meidän vuoro viedä tavarat. Ehtii (toiv) kattoo tavarat läpi!

Pomo muuten soitteli eilen ja pyyteli vaihtamaan vkl vuoroja ja nyt sain sellaiset vuorot, että pääsen ulos ! Arvatkaa vaan 2 lähetinkö samantien viestiä serkulleni, että tänä viikonloppuna on bileet ;P .. Niin siis heidän luona, koska meidän luona on kuulemma poikienbileet. Sama se mulle, kunhan pääsen tuulettumaan ! En ookkaa päässy ulos ööh... 2kk ?! 

Tänään muuten allekirjoitin uudet sopimukset uuden välitysfirman kanssa. Toiv. asunto myydään pian. <3 Ainakaan hinnasta ei voi olla kiinni, koska nyt lähtee halvalla ! ( Ainakin muihin meidän pihan asuntoihin verrattuna.. ) Jospa mä pääsen muuttamaan kesäkuussa viim. uuteen asuntoon ? 

Ainiin ! Tiedättekö mistä tietää, että Tainalla on kevättä rinnassa ? Ha, siitä kun Taina pesee auton :D Kyyllä! Pesin viikonlopun aikana ominpikkukätösin autoni niin sisältä kuin ulkoa! Mun auto on siis yleensä, varsinki sisältä aikamoinen toimisto.. Sieltä löytyi ennen varakenkii, varavaatteet, salikamat, 9kk ajan myös airot. Älkää kysykö miks.. :D Mutta, nyt mun auto on puhdas! Haha, kukaan ei salee tunnista sitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti