maanantai 31. maaliskuuta 2014

Oops, aika vain katoaa.

Jösses sentään, kun on tullut pidettyä taukoa täältä. 

Tällä ajalla on tullut vietettyä mm tyttöjeniltaa, missä pääasiassa kuunneltiin vain poikabändejä. :D


Tietenki tyttöjenillassa on syötävää, joten raapaisimme kasaan mustikkapiirakan ja kinkkupiirakan 8)



Mä en kyllä vaan tajua, miten joku suostuu koskee paljainkäsin taikinaan. Sehän jää prkl jokapaikkaa kiinni! Meitsi pitää aina siis hanskoja kädessä, toisinkuin Tuulineitonen..


Viini ofc virtasi näissä kemuissa enemmän tai vähemmän. Yhtäkkiä huomasinki, että meiä tytyjeiltaan oli liittynyt miehiä. Ops. Mut oli kaikinpuolin kiva ilta :)


Tässä on ehditty myös nauttimaan Oklahoman ihanista ruoista. Voisin palkkaa niiden kokin mun yksityiskäyttöön.. Palkkana ei tosin olisi raha, vaan helvetin hyvä mieli, että saa niin hyvän mielen opiskelijaneidille!


Sushille on myös kuulkaas löytynyt korvike! Kala! Teen nykyään väh kerran viikossa kalasalaattia, jolla vieroitan itseäni sushista. Melkein yhtä hyvää ja helvetisti halvempaa. 

Ja hei, musta on mielenkiintoista ku oon käynyt jonku kaksilahkeisen kanssa ulkona, niin mun veljellä on aina äijästä mielipide. Edellinen oli kuulemma nyrkillä tapettava, koska ei ollut niin lihaksikas. Wtf? :D Eikö sitä tässä maailmassa saa enää käyä muutamalla drinksulla ilman että rakas veljeni kirmaa paikalle? Haha.

Ainiin! Tänään strattaa kolmas viikko työharjoittelussa ja täytyy myöntää, että urologiaan kuuluu muutakin kuin vain ne penikset. Onnekseni osastoni on aika jees, joten viihdyn sielä. 

Koska kello on taas sata ja mulla alkaa koht työpäivä, niin täytyy tällä erää lopetella. Yritän jatkaa sepustuksia mahd pian ^^




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti