sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Mr right? Ha.


Viikko varastolla suoritettu ja oon tykkäillyt mun uudesta työstä. Tosin ed. viikko oli raskas, koska mulla oli melkein joka päivä töitä 6-14 ja siitä suoraa  kouluun. Kotona olin n. klo 20. Pitkää päivää tullut tehtyä siis. Eilenkin mulla oli koulua, kyllä.. Lauantaina! Eikä kukaan varottanut, että siel on pistoksia. Persuksiin piikkiä. Apua. Onneksi kaikki selvisimme hengissä mokomasta kohtelusta. Ja ollaan itseasiassa muutenkin mietitty tota koulua.. Elikkä, jos tätä blogia lukee joku, joka miettii että oisko saikkariksi opiskelu sun juttus, niin mieti uusiksi! Koska jos päädyt siihen ratkaisuun, ja pääset vielä opiskelemaankin, niin muistappa nämä

* Työpajat, luonnollisesti ollaan työvaatteissa eikä silloin saa olla
~ Kynsilakkaa
~ Tekokynsiä
~ Koruja

* Työpajoissa harjoitellaan toisiimme mm. hoitotoimenpiteitä, tässä muutama esim.
~ Injektioiden pistäminen, esim. pakaraan, käteen. 
(neuloihin laitetaan keittosuolaa, joka kirvelee vitusti ko sitä laitetaan..)
~ Ekg, tissit tiskiin. Tiedät kyllä miten se ekg otetaan, eikä silloin olla rintsikoissa.

* Helvetisti projektitöitä, millä ei tunnu olevan mitään mieltä. Kirjottamista ja tutkimista tiedossa ja paljon..
* Sairaanhoitajat -> lässytysten maailmanmestareita. Jos et ole sanavalmis seppo, et ehkä pärjää tällä alalla.

Tässä vain muutama esimerkki. Tässä ollaan mietitty luokkalaisten kanssa, että kohta me varmaan tutkitaan jo toistemme alapäitä ja otamme papa-kokeita. En yhtään ihmettelis. Kerron kyllä teille mikäli näin käy!



Sitten toisiin asioihin. Tuli eilen mietittyä ja pohdittua, että mun täytys alkaa varmaan sivistämään teitä miehistä. Tässä muutama päivä takaperin tuli taas yksi ero eteeni. Tämä mies halusi pohtia elämäänsä ja vihjaili tauon suhteen. Ongelma oli nyt vain se, että tää tyty ei usko taukoihin. Sitä joko jumalauta erotaan oikeasti, tai ollaan yhdessä. Ei siinä ole mitään välimuotoja. 

Ajatus ensiksi oli raskas, mutta olen saanut aika nopeasti ajatukseni kasaan. Ehkä viime kesä opetti mulle oikeasti jotain. Käskin tämän herran tulla hakemaan hänen tavaransa vittuun mun asunnosta tän viikonlopun aikana, tai oikeastaan hän ei ole tervetullut, vaan hänen kämppikset saavat tulla hakemaan tavarat. Mulla ei ole enää mitään asiaa kys. miehelle :)

Siispä pohdiskelin, että tässä on muutamia eroja käyty läpi ja mielestäni olen suht nopeasti oppinut kuinka käsitellä tätä ja en ole lainkaan enää niin mielimaassa, joten pohdiskelin jos voisin kirjoittaa teille muutamia vinkkejä parisuhteeseen. Se on taas teidän valinta, uskotteko mua vai ette. 

* Puhuminen -> Jos mies ei osaa avata sanasta arkkuansa, kertoa esim. mitä hänen päässään liikkuu, vaihda miestä heti. Suhde on tuhoon tuomittu, jos jäbä ei osaa kertoo omist fiilareistansa.

* Tasapuolisuus -> " MINÄMINÄMINÄ"-mies on aivan järkyttävä. Ei tää dude todellakaan oo tuomassa sulle mitää kukkasia, ellei aio hyötyä tilanteesta jotenkin..

* Ruokavalio -> Onko miehesi joku ituhippi, joka muuttaa koko ajan ruokavaliotansa ? Unohda. Tää jätkä ei koskaan tiedä mitä hän haluaa syödä ja luultavasti kokkaat aina jotain paskaa, mitä ei voi syödä.

* Musiikkimaku -> Samanlainen? Erilainen? Kestääkö se mies sun musaa, vai kuunteletteko aina hänen musiikkia.. ? Muistatko minminäminä-miehen.. Tapasit hänet juuri.
*
Kohteliaisuus -> Kehuuko miehesi koskaan sua ? Olet kaunis, ihana, rakas jne ? Ei ? Vaihtoon. Tält jätkält et tuu saamaan ku paskaa niskaan. Muistaa kyllä helvetin hyvin kertoa milloin joku asia ei mennyt niin kuin piti! Ja trust me, sen myös kuulee muutkin..

* Talous -> Kuka maksaa ostoksenne? Meneekö 50-50? Kuka hoitaa taloutenne? Täst aiheest sais kirjotettua ties millasen luvun, mutta tiivistän tän asian näin; voi sitä raukkaa joka hoitaa talousasianne, koska hän on AINA syypää jos rahaa ei olekkaan esim. uuteen autoon.. SOO SOO!

Tätä aihetta oisin jatkaa ties kui pitkään, mutta ehkä jätän jotain ensi kerrallekkin.

Ajattelin myös alkaa harjoittamaan pienimuotoista tutkimusta, koskien näitä kaksilahkeisia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti