torstai 20. helmikuuta 2014

Miks opiskelijabileet o aina stadis?







Fuksiaiset. Ne män jo viikko sit. Illan viimeinen luento oli aika levoton, koska kaikki ootti bileitä. Voi lääkäri parkaa, joka yritti pitää meitä ruodussa. Toisaalta, luennot on aina näin iltaisin levottomia, koska ei me olla totuttu istumaan koululla n klo 20 saakka..

Kuvia ei Taina muistanut itse tapahtumasta ottaa. Tuli juhlittua liian railakkaasti. Ilmeisen jurrissa kyllä oon mennä viuhtonut, kun unohdin mun huivinkin matkanvarrelle - onneksi luokkalaiselle.

Tuli tanssittua ja pidettyä hauskaa. Olis ollu täydelliset kinkerit, jos baari olisi ollut eri. Tiger ja Tivoli ei oo mun mestoja. Kaikki opiskelijapippalot tuppaa olemaan kys. baareissa. Vois välillä olla Vantaallakin? Plx.


Ensimmäisenä mainittakoon, että ylläoleva kuva ei ole mun ottama, vaan luokkalaiseni Vilman. Tarkoitukseni oli ottaa ea-tunnilta kans kuva, mutta unohtui täydessä tohinassa. Eli kyllä, olemme harjoitelleet elvytystä. On muute helv rankkaa puuhaa painella x30 2min ajan. Tekis mieli sanoa, että koklatkaapas joskus, mutta mieluiten ea-tunneilla, jookos? :)


Mun muumikokoelma kasvaa yhä pelottavasti. En voinu vastustaa tota pikkumyy-pankkia. Oli pakko saada se. Isoimman mukin ostin käyttö mukiks, meinaa meitsi näki jo itteni särppimästä kys mukista aamukahveeta. Nams. 90-luvun maalaavat muumit tuli kans hankittua, mutta tuon juhlamukin voitin eräässä muumiarvonnassa :) (ei-rillillinen muki, jos joku mietti;))

Ihana lisäys siis!



Viimeisen viikon aikana kuvan keitto on tullut erittäin tutuks; kasviskeittoa. Tuumasin, että kys ruoka on erittäin sopiva opiskelijabudjettiin ja riittoisa. Sopii siis miulle. Ja oha tuo keitto aikas nannaa (ellei sitä syö viikkokausia putkee..)



Tämä piksi tuli napsattia lääkärinluennolta, kun meille esiteltiin tekoniveliä. Tämä laitetaan lonkkaan. Jännää! :oo

Ainiin. Tein tässä alanvaihdoksen. Kirjoitin työsopparin varastolle. Aloitan maanantaina osa-aikaisena varastolla ja kesätyötki löyty samasta puljusta! Hoitoala ois ollu jees, mutta keikkaa ei ole  ollut niin paljoa, kuin olisin halunnut. Siksi tällainen ratkaisu. Toki aion tehä keikkaa yhä hoitoalalla, ei taitoja saa päästää ruostumaan ;)

Tässä hetken kuulumiset, yritän vkl aikana kirjoittaa enemmän. Tenttikausi on jälleen meneillään.. :|

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti