tiistai 11. helmikuuta 2014

Tää muumeilu koituu mun turmioks..


Hupsheijaa. Tänään mennäänkin jo tiistaissa ja huomenna olis fuksijaiset Helsingissä. Suunniteltiin tänään luokkalaisten kanssa hieman minne menemme ennen juhlia, kuka pukee koulun ihanat haalarit päälle ja kuka ei. Meitsi ainakin riemulla pukeutuu kys. haalareihin. Niistähän ollaa jösses sentää maksettu rahaa, niin kyllä mä niitä haluan käyttääkin! Ja ed. pukukoodina on haalarit.. :) Joten haalarit piälle ja korkit auki. Huomenna vasta.



Markkinoin viimeeksi Chia-siemeniä ja kehunpa taas. Parempaa iltapalaa saa hakemalla hakea. Eiks hei toi jo näytä syötävän hyvältä? Jep, niin näyttääkin :)


Tuli tässä muutama viikko sitten tilattua internetin ihmeellisestä maailmasta vaikka ja mitä jännää. Vaatteita, alusvaatteita, tulostimeen mustetta ja muumimukeja! Oon pidemmän aikaa halunnut "enkkumukeja" käyttöön. Muita muumimukeja tässä taloudessa ei käytetä. Kulhoja ja lautasia löytyy muutamia, mutta nämäkin on käytössä. Siis noi muumilautaset.. Niin kätevän kokosia. :)



Nämä kaunokaiset siis kotiutuivat tänään. Viikonlopun aikana tuli kyllä ostettua muutama muukin muki ja tein että henkisen että fyysisen vararikon. Pärkele. Muumit on koukuttanu mua liikaa. Päätin olla ensi viikon erossa näistä miljoonista facebookin muumiryhmistä. (paitsi yhdestä keskustelupalstasta) Tää muumeilu vie liikaa aikaa, että rahaa. Pärkele. 

NYT katoan tiskaamaan nuo ihanuudet ja palkitsen itseni kupillisella kahvia uudesta rakkaudestani. <3 Tämän jälkeen voinkin syventyä haalarimerkkin ompeluun (joka on muuten aivan perseestä), että Tainan haalarit ovat huomenna kunnossa.

Mikäli meitsi muistaa, niin koitan napsia muutamia piksejä huomiselta ja jakaa niistä säädyllisimmät teidän kanssa :)

Ps. Ostin ensimmäisen 90-luvun muumimukin ! Kuvaa tulee samantien kun saan kuppini käteen ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti