tiistai 4. maaliskuuta 2014

Jatkoa edelliseen

Muistatteko ed postauksen miehistä? Tai ylipäätänsä seurustelukumppaneista/mahd ehdokkaista, mätsääks vai ei. Innostuin tänään pohdiskelemaan asiaa uudenman kerran, eli lisää "sivistystä" luvassa;

Boobiees - tää hrra jauhaa sun tisseist koko ajan. Ihan ko ne tissit katoais siit johonkin. Kun sulle puhutaan, katse on suoraan tisseihin. Älyttömintä on se, että jotkut tykkää tästä! Wtf! "Tuleeks noi tissit tänää kylää ;))"

Ikuisesti - sitä tää meinaa, ikuisesti yhdessä. Eri juttu onkin se, kuka tästä tykkää. Turha kuvitellakkaan, että pääsisit vessaan esim paskalle yksin. Ei. Tämä dude änkee mukaan vessaankin, koska muuten voi tulla ikävä/ahdistus kun ei näe omaa rakastansa.. Puhumattakaan myöskään siitä, että sulla olis oma elämä.. Sä näät kavereitas duden kanssa, et mene ikinä mihinkään yksin.. Pelottavaa..? Yep!

Mr Cool - tätä äijää ei muute nappaa lässytykset, koska khuulit äijät ei turhia lirkuttele. Mitähä helvettiä ne äijätki sanois jos julkisella paikalla hempeilis? Mr Coolit valitettavan usein luulevat myöskin itsestönsä liikoja. :(

Mökömökömän - mikään ei oo hyvin. Yrität mahdollisesti jo pienehkön vitutuksen kera kysellä mistä kenkä puristaa. Usein mökömököt tuhahtavat ja jättävät kertomatta "ei mikään, kaikki ok" vitun ärsyttävää! Joskus mökömököt saavat kakistettua ulos kurkustansa mikä heitä riivaa ja usein riivauksen aihe on helvetin turha, esim. Et sanonut aamulla huomenta hänelle. Pakene, kukaan ei kestä mökömököihmisiä loputtomiin!

Mr King - tää jätkä luulee omistavansa kaiken. Siis kaiken. Sinut mukaanlukien. Usein mr Kingissä on ikuisesti-ihmisen piirteitä, mutta tämä hrra haluaa hallita sun omaisuutta ja päättää asioita sun puolesta. Esim. Menetkö tänään kasvohoitoon vai et. Suosittelen vakavasti pakkaamaan laukut ja lähtemään evakkoon vitun nopeesti. ( ellei sun laukutki oo jo piilotettu, koska ne laukuthan on hänen omaisuuttansa.. )

Tässä nämä tällä erää, lisää luvassa taas jossain kohtaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti