perjantai 26. joulukuuta 2014

Goodbye Playa del carmen

Tänään olisi lähtö täältä Playa del Carmenista. Hostelli on ollu kiva ja tääl on tutustuttu muutamiin kivoihin tyyppeihin.

Eilen ei tullut tutustuttua paikalliseen joulun viettoon, koska paikalliset olivat (yllätys sinänsä) kadonneet kaduilta. Ei se mitään.

Oltiin eilen uimassa kilppareiden ja rauskujen kanssa. Kyllä, luit oikein. Jäätävän kokosten rauskujen kanssa. Se piikki pelkästään oli noin mun pitune. Siinä napitettii toisiamme hetken, kunnes rausku suuttu mulle. Siinä si kauhottii vettä tuhatta ja sataa eteenpäi. Haha. 


Rupesin funtsii eilen illalla miten erilaisia olemmekaan toisillemme ja ymmärsin, että jokainen kohtelee sua just niin kuin sallit heidän kohtelevan sua. Jos ihmiset kohtelee sua tympeesti, syy on luultavasti siinä, että hyväksyt asian. Kävin eilen illalla pienessä mielessäni jokaisen ihmissuhteeni läpi ja pohdin miten mulla on niin erilaisia ihmisiä ympärillä. Jotkut ovat ns hyvänpäiväntuttuja, keiden kanssa jutellaan esimerkiksi säästä. Tai parisuhteet, sama pätee niihin. Jos annat kumppanis kohdella sua kuin paskaa, niin kuinka hän voisi arvostaa sua? 



Kaikki lähtee siis siitä, kuinka kohtelet itseäsi ja kuinka annat muiden kohdella itseäsi. Tässä teille hieno päivän viisaus. Tai teille, illan viisaus. 


Nyt jatkan kokeisiin lukua. Yeaa, kokeet. Hyh.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti