tiistai 21. tammikuuta 2014

Siis meikit? Mitä ne on?

Ystävät on oikeasti päivän piristys. Tänään se taas vaihteeksi todistettiin. 

Eilen eräs ystäväni laittoi viestiä kuinka oli mennyt Jumbon anttilaan ripsarinsa kanssa, tämä oli kuulemma rikki ja hän tahtoi tietää mitä asialle voisi tehdä. Hän oli mennyt myyjältä kysymään asiaa ja oli saanut odottomattoman vastauksen; Ripsari oli mennyt vanhaksi. Tälläinen ei ollut tullut mieleenkään ystävälleni. Meikitkö voisi mennä vanhaksi? Samalla hän koki ahaa-elämyksen, kun etsi myyjän kanssa uutta tilalle. Ystävälläni oli kaksi ripsaria kädessä ja kysyi myyjältä "Kumpi näistä on mascara? Mä käytän mascaraa". Luonnollisesti tässä kohtaa petti jo myyjältäkin pokka, petti multakin kun kaveri tätä kerto. 

Eikä siinä, keskustelu jatkui tänään koulussa. Kaveri ei tiennyt mikä on mineraalimeikki ja pyysin häntä katsomaan luokasta seinältä, missä oli pienehkö esitelmä aiheesta. Valitettavasti hän ei nähnyt sitä, joten hän päätti googlettaa hieman. Hän linkkasi blogin (<-klikkaa) hetkellisen googlettamisen jälkeen, ja tuumaili että iha sama jos koko teksti olisi kirjoitettu latinaksi, vaikka onkin olevinaan suomea - ei hän ymmärrä sanaakaan. Vilastiin kyseistä blogia muutaman muun kaverin kanssa ja ihmeteltiin kovasti. Selkokieltähän sielä oli. 

Tänään hänelle myös valkeni, että ihmisillä on eri ihotyyppejä, on rasvaista, kuivaa, "normaalia" jne. Paniikki, mikä hänen ihotyyppi oli? Mistä hän tietää millaisia aineita naamaan kuuluikaan laittaa? Kuorinta? Whaat.. Ja mikä ihmeen "mousse", eikö se olekkaan syötävää? 





Kumpaa TE arvoisat lukijat laittaisitte naamaanne ? Kuvaa nro. 1, vai kuvaa nro. 2 ? :D

Ja palatakseni siihen ripsariin, niin meinasin tikahtua kun kaveri kertoi, että kuinka oli laittanut vettä ripsarin sisää ja ihmetellyt, miksei mokoma toimi. Apuaaa. Siis en oo koskaan väittänyt, että olisin meikkiexpertti, mutta tunsin itseni aika viisaaksi tässä keskustelussa :) Huomasi kyllä, että tämä tyttönen vietti nuoruusvuotensa poikien kanssa, eikä tyttöjen. Eli jotain hyvää meissä tytöissäkin on, me nimittäin opetamme toinen toistamme meikkaamaan ja kerromme toisillemme omat meikkivinkkimme!

Käskin ystävääni menemään kasvohoitoon, jossa saa hoidon jälkeen mm. naamakartan, jossa kerrotaan ihotyyppi, ja mitä aineita naamariin kannattaa tunkea ja mitä taas olisi syytä välttää. Plus suosittelin muutamia nettisivuja, mitä olisi ehkä syytä vilaista, jos mielii tietää jotain meikeistä :)

Eikä nämä ihmetykset jääneet vain meikkeihin, vaan kyllä.. Rasvat kuuluivat tähän myös. " Siis oon mä kyl huomannut, että joissakin lukee tehohoito ja niin edelleen, mutta nehä on vaa kaikki samaa tavaraa? Enkä mä halua tehohoitoo mun jalkoihin.. " 

Näitä tarinoita tulisi vaikka kuinka paljon, mutta parempi jättää tähän. :) Nyt Taina alkaa tekee läksyjä, ettei jää mitään rästiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti