keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Enää muutama viikko Jouluun!

 Rakkaus saapui eilen illalla kotiin! 

Ai että mä oon ollu iha intopiukeen. Tekis mieli koko ajan suoristella tukkaa, mutta oon hillinny itseäni, koska en mä halua "turhaa" suoristella tukkaa. Varsinki kun kävin tänään aamulla kiipeilee, niin oisiko tukka ollu enää sen jälkee kivan näköne? Ei.

Tosiaan, käytiin tänään kaverinkaa kiipeilee ja tää oli niin meiä tuuria.. Ensiksi VR yrittää parhaansa mukaan tuhota meidän kiipeily suunnitelmat, eli junat ei kulje.. Lopulta päästii hallille ja sinne pamahti ruotsalaisia kakaroita pari luokallista. Fuuck..

Siinä katteltii naperoide perseilyä tovi, koitettii varoo niitä ku kiipeiltii, ku ei ne tajunnu varoo meitä. Meinasin tippua erään lapsosen päälle seinältä, kun lipes ote. Onneks sain otettuu nopee muualt kiinni, ennen ku siit lapsesta olis tullu pannukakkua! Eikä se kakara ees tajunnu, että oli tiellä. Hän meinaan halusi pomppia ja heitellä kuperkeikkoja justiisa siinä alla.. Nice. Onneks tää kakaralauma viipy tunnin ja suksi sen jälkeen helvettiin sieltä. 

Mua kyl tympäs miks niiden maikka ei kattonu sen lauman perään, niin kuin sen toisen luokan maikka juoks koko ajan niide perässä. Tää toinen maikka kiipeili iha intopiukeena siellä. "Härrekuud. Titta!" Jes, sä kiipeet. Eiks sun pitäny valvoo niit lapsii, että ne voi kiipee?


Ainiin, Ghd;n lisäksi tuli mukana mun ulkonen kovalevy, tilaa riittää ! Eipähä tartte stressaa, ettei sais kaikkia koulujuttuja mahtumaan tuoho.. 



Oon viime päivin dikannu istuu vaa kynttilän valoissa ja nautiskella höpöstettyä glögiä (=punaviiniä glögin kera) Onko ees hyvää! Tänään jää kyllä glögit väliin, kun pitäisi aktivoitua illaksi ja suunnata Flamingoon luokkalaisten kanssa ottamaan pari erää megazonessa. Jep, meiä ryhmä pwnaa muut. Näin tää menee. ( Tai sit ei todellakaan.. :D ) Ei meinaan mitää hajua millasta treenii nää luokkalaiset on vetäny, ties mitä tappajaninjoja ne on, niin ku mä! Sen jälkeen ku ollaan nirhattu toiselle, niin olisikin vuorossa sopiva rauhoittuminen ja pitäs raahautua syömään. Ruoat piti päättää etukäteen, koska me mennään niin myöhään syömään ja meitä on suht suuri joukko tulossa murkinoimaan ihanaa Italialaista pöperöä. Ah. <3

Ainiin, otin teille pari piksii ennen kuin suoristin ja Ghd;n käsittelyn jälkeen. ;>



Nyt tää mimmi lähtee penkomaan vaatekaappia. Pitäis löytää vaatteet millä voi juosta & tappaa luokkalaisia, ja sen jälkeen mennä niillä syömään. Apua. Kengät on suht helppo valinta; Ei korkkareita. :D

Seuraavaan kertaan siis!

Ps. Onneksi olkoon kaikille niille onnellisille, ketkä sai omansa pois tänään valtiolta. Osaanotot heille, ketkä joutu maksumiehiksi. Tää likka otti omansa ulos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti