lauantai 31. toukokuuta 2014

Ei 2 ilman 3, vai?

Hola,

Jos joku pähkäili äitiäni, niin kyse oli aivotärähdyksestä. Mamma on nyt elämänsä kunnossa :)

Oon alkanu näkee ihan ihmeellisiä unia, mm hengaan kavereiden miesten kanssa. Esim viime yönä olin matkaamassa 3n kaverini miehen kanssa meidän mökille. Meinasin käydä kuskin kimppuun, kun hän toimi niin vastuuttomasti. Melkein jouduttiin kolariin jne. Wtf? Ihme unii.

Käytiin eilen siskon kanssa seinäkiipeilemässä Pasilassa. Yllätyin kuinka hyvin Katja veti. Kyllä tosin sille sai nauraakkin, kun chiksi kiipes maaliin ja katto alas. Apua, eihä sieltä uskallakkaa tulla alas. Tsirpula rupes huutaa, että ei uskalla tulla alas, mun täytyy ottaa koppi ja nyt hän vähintääkin kuolee. Arvatkaa 2 kertaa kattoko kaikki meitä? Hahaha.

Eilisetkin treffit on takanapäin ja jälleen kerran oli hauskaa. Mentiin kahville, jonka jälkeen katsottiin parintunnin anime leffa. Jo pelkästään animesta mies saa ison plussan ;) Eikä tää jääny ees tähän, vaan leffan jälkeen mentiin Teerenpeliin. Tämä
herra haluaa opettaa mut pois kauppojen perussiidereistä ja nauttivan oikeita siidereitä. Noh, mikäs siin. Ei ne pahaakaan ole.


Tää vkl on buukattu täyteen töillä. Ensi viikolla voi nauttia jälleen kerran sosiaalisesta elämästä. Sitä odottaen :)


Nyt mun lihakset huutaa hoosiannaa, kiitos eilisen kiipeilyn. Apua, mitä tästä työpäivästä tuleekaan :|

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti